Viitorul copilului meu NU il hotarasti TU!

Mi-e clar demult ca lumea s-a schimbat, ca s-a pierdut mult din valoarea si respectul oamenilor fata de oameni. Stiu ca nu imi voi putea creste copilul intr-un bol de clestar, sper doar sa ii pot insufla niste valori morale si principii care sa o ajute sa faca diferenta intre bine si rau.

Dar sunt schimbari pe care eu nu le pot accepta. Daca azi suntem de acord sa se difuzeze imagini cu femei insarcinate batute in direct, cupluri care fac nunti si copii pentru o petrecere gratis si un patut la pret redus, imagini cu un copil agresat fizic si psihic in timpul botezului iar cei din platou sa rada cu gura pana la urechi, atunci ma intreb ce va urma? S-a pornit de la silicoane si botox si s-a ajuns la batai si denigrari.

imageNu cred ca mai merge cu replica: ” Schimba programul daca nu iti place!”. Nu cred nici ca nivelul de cultura al tarii noastre este atat de scazut incat sa se caute asa ceva. Refuz sa cred.

Copii nostri s-au nascut in Romania, asta e tara lor. Nu a tiganilor, nu a prostilor, nu a salbaticilor. A fost o tara de Domni si Doamne, de oameni simpli sau de cultura dar cu valori morale si integritate. Si eu vreau cu incapatanare sa imi cresc copilul mandru de tara in care s-a nascut. Dar ce argumente pot avea cand va creste inconjurat de mizeriile voastre?!?

Nu vreau sa schimb programul! Schimbati-va voi locul de munca si faceti loc unei generatii care are multe de spus si care poate arata ca exista divertisment si fara sex, viol, jigniri sau scandal.

Sa va fie rusine!

Semnati si petitia asta, poate ajuta: http://www.petitieonline.com/interzicerea_non-culturilor_leo_de_la_strehaia__co

Pe Facebook sunt aici

sursa foto: http://m.puterea.ro

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: