Da/Nu la o petrecere de copii

Am fost in ultimul an la mai multe petreceri de copii decat de adulti. Deh… Numai una e Printesa! Foarte distractive, chiar daca e greu de crezut, o petrecere bine organizata e o placere si pentru parinti.

Daca tot ne pregatim sa aniversam cei 3 ani ai ingerului pe pamant, am zis sa impart cu voi cateva ponturi pentru ca petrecerea sa fie un succes:
1. Aniversarea nu este un botez. Nu trebuie sa faci rata la banca ca sa fie o petrecere memorabila. Keep it simple!

2. E importanta locatia. Pe vremea noastra petrecerea era acasa, cu suc si tort si grija mare sa nu spargi vreun bibelou. Acum e mult mai simplu, exista locuri de joaca pentru orice buget si orice preferinta. Eu pentru locul de joaca am doar cateva cerinte musai: personal cald si atent, spatiul pentru parinti sa fie open ( cu acces rapid spre copii) – am fost la petreceri unde parintii stateau in alta camera si nu functioneaza sistemul, e mereu un dute-vino, si nu in ultimul rand sa poti aduce tu mancarea daca doresti ( nu pot sti exact cum si unde o fac sau de la cine o aduc cei de la locul de joaca).

3. Numarul de copii sa fie undeva intre 5-10. Daca sunt mai multi e haos si daca sunt mai putini e trist. Mare atentie: daca aveti prieteni/rude care au copii mai mari aveti grija sa mai invitati macar un copil de aceeasi varsta.

4. Mancare trebuie sa fie cat mai usoara si ar fi ok sa ai macar doua optiuni pentru cei mici.

5. Daca petrecerea este la ora pranzului sau a cinei aveti grija sa aveti si ceva pentru parinti. Si noua ne e foame, chiar daca pare greu de crezut.

6. Rugati personalul sau conducerea locului de joaca sa acopere sau sa mute mizeriile alea de suculete,ciocolatele sau alte minuni pe care in mod normal le au la vanzare.

7. Evitati sa alegeti torturi de ciocolata. Dupa toata agitatia si oboseala lor doar un bum de ciocolata le mai lipseste.

8. Un animator ajuta petrecerea. Am fost la petreceri si cu si fara si e mai bine cu. Mai ales la petreceri pentru copii intre 2-4 ani, la varsta aceasta inca au nevoie de cineva care sa le coordoneze activitatea, sa faca regulile jocului. La noi stim sigur ca vine Rapunzel :))

image

9. Despre igiena si curatenie nici nu are rost sa mai scriu. E musai!

10. Eu v-as recomanda daca puteti sa personalizati petrecerea cu amintiri, poze cu copilul de la nastere si pana atunci, cred ca le-ar placea si invitatiilor. Mie una mi-ar fi placut sa vad asta.

Noi inca suntem in cautare unui loc de joaca, de preferat in zona de nord sau cat mai central, asa ca daca aveti recomandari/sugesti va rog sa imi lasati un comment aici sau pe pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/mamadeprintesa
V-as ramane tare recunoscatoare!

Revin cu detalii dupa petrecerea Printesei!

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: