Pentru parintii plecati la munca in strainatate

imageAstazi voiam sa scriu despre cu totul altceva dar eram in drum spre gradinita cu Printesa si am auzit la radio despre o campanie pentru sufletele copiilor cu parinti plecati in strainatate.

Am zis ca ajung acasa si ma informez mai bine ca sa va pot povesti si voua. Stiati ca peste 82.000 de copii au cel putin un parinte plecat peste hotare? Nu pot decat sa imi imaginez cat dor este in sufletele lor, cate intrebari pot avea micutii si cata nevoie au de cineva care sa le fie aproape.

Chiar daca unul dintre parinti este acasa, asta in cazurile fericite, cred ca si el la randul sau face cu greu fata situatiei iar copilul este cel care resimte. Pentru ei organizatia Salvati Copiii a venit cu un proiect care cred ca poate ajuta foarte mult.

Este vorba despre platforma online www.copiisinguriacasa.ro, creata atat pentru parinti cat si pentru copii ramasi acasa. Acolo copii gasesc jocuri, povesti dar si o pagina in care le sunt explicate pe intelesul lor drepturile pe care le au. Mai exista si un helpline 0800 070 040 ( apel gratuit pe teritoriul Romaniei) unde cei mici pot vorbi direct cu un specialist. Pentru voi, parintii, puteti gasi acolo drepturile pe care le aveti, importanta educatiei si ce poti face tu pentru copilul tau.
Mie proiectul acesta mi se pare fantastic de util, iar intr-o tara in care auzi doar de rau, astfel de initiative parca sunt o gura de aer curat.

Rugamintea mea este sa share-uiti postarea, poate aveti printre prieteni persoane plecate la munca si poate le va fi de folos aceasta informatie. Sa imprastiem si vestile bune, nu doar pe cele rele.

Va astept cu un like si aici: https://www.facebook.com/mamadeprintesa

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: