O zi stupida!

imageSe spunea ca ieri era o zi cu ghinion, ca era 11.11, ca luna plina, neagra si rostogolita. Habar n-am ce a fost dar pentru noi a fost in regula, chiar o zi grozava. Dar astazi… sa imi fie cu iertare, a fost o zi stupida.

Cand am ajuns seara cu copilul acasa, in parcare, eu si al meu sot ne-am privit ochi in ochi si am zis:
– Bine ca s-a terminat!

Am pornit cu stangul de la 3:00 am. Eu am avut un vis cretin si m-am trezit cu fata la cearceaf. Am ratat un seminar de bussines la care ne doream foarte mult sa ajungem, iar apoi s-au decalat toate intalnirile de peste zi. Am ajuns la pranz la locul unde va fi petrecerea Printesei, sa punem la punct toate detaliile, cand sa ne urcam in masina – oglinda din stanga spulberata de un meltean care nu s-a sinchisit nici macar sa opreasca sa isi recupereze oglinda lui.

Aflu apoi ca tortul nu poate ajunge in dimineata petrecerii, ca trebuie sa duc personal comanda de verighete unei cliente ( in mod normal ne face placere sa ne ajutam clientii, dar azi parca toate au fost pe dos), copilului i-au disparut chilotii din sac, numai nimicuri intortocheate cat sa iti dea ziua peste cap.

Dupa ce plec de la clienta imi dau seama ca benzina este ioc, portofelul este la salon unde a ramas sotul sa se tunda, asta nu ca as fi avut vreo benzinarie aproape. V-am mai spus de cate ori am ramas cu masina in drum pentru ca nu ma uitam niciodata in bord? Puteti sa radeti, va dau eu voie!

La fiecare oprire a trebuit sa imbrac Printesa pentru ca insista ca in masina este, citez:
” Mai cald ca vara calduroasa”. Isi dadea jos caciula, geaca, pantofii si sosetele. O veselie!

Astea’s doar alea mai evidente, ca am mai avut o gramada de provocari de-a lungul zilei stupide. N-a fost o zi rea, trista sau urata. A fost una stupida!

Sunt curioasa, a fost o chestie generala, ceva in aer sau doar la noi?

Lasa-mi un raspuns aici pe blog, il pot citi mai usor, sau pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/mamadeprintesa/
Zile ne-stupide va doresc!

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

0 thoughts on “O zi stupida!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: