Mamă la 20!

Nu stiu cum e sa fii mama la 30 sau 40 de ani, nu stiu daca exista diferente (presupun ca da), dar va pot spune cum este sa fii mama la 20!

Supercalifragilistic de cool! Nu cred ca e pentru oricine, cumva trebuie sa simti ca poti duce asta. Nu e ca alegerea facultatii, daca nu ti place in primul an te apuci de alta. E o alegere pe viata, si poate una din cele mai importante.

La mine a fost altfel, eu asa am simtit si cumva de mica ma vedeam mamica tanara. Nu cred ca functioneaza nici alegerea rationala, nu stii la 20 de ani ce te asteapta exact. Am scris aici despre ce as fi vrut sa stiu eu inainte sa raman insarcinata, nu mi-ar fi schimbat alegerea dar cred ca as fi avut asteptari mai realiste.

Fizic la 20 de ani nasti si te refaci mai usor ( am verificat asta, acum poate mai sunt si exceptii). Am nascut prin cezariana la cerere ( da, stiu, parerile sunt mult si impartite) iar a treia zi faceam curat, imi tineam puiul in brate si topaiam prin casa. Exagerez acum, nu topaiam dar oricum eram pe aproape.

Pe timpul sarcinii am citit extrem de mult despre orice avea legatura cu cresterea bebelusului: educatie, sanatate, nutritie, orice! Evident ca filtram informatia si alegeam lucrurile care am considerat ca se potrivesc familiei si nevoilor noastre.

M-am bucurat cu adevarat de primii ani din viata ei, m-am descoperit pe mine cu ajutorul ei, am crescut amandoua frumos impreuna. Imi imaginez deja ce tanara am sa fiu la primul ei bal, ce frumos o sa ne plimbam noi prin tari straine ca doua prietene. Cred ca voi intelege mai bine perioadele de razvratire adolescentina, ne vom ierta si ne vom invata reciproc.

LE: zilele trecute am cunoscut o tipa mișto, are 35 de ani și un pusti de 15 și altul de 6 ani. Tot povestind o întreb la câți ani l-a făcut ca ea e super tânără și băiatul foarte mare. La 20! Si m-a lovit. Fix asa voi fi și eu la 35 de ani, and that is soooo cooolll.

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Mamă la 20!

  1. Bravo, bravo!!! Ce alegere minunată!! Când am întrat la facultate, mama mea avea 39 de ani. Am realizat asta când completam fișa de admitere! 😘 E prietena mea, e femeia cu care m-am transformat din fetiță în femeie și e un model de viață viu alături de noi și de nepoții ei. Eu am 33 de ani și am trei copii. Regret că nu au venit mai repede. Aș fi salvat timp prețios și cred că vârsta are o amprentă foarte mare în toate. Să fim sănătoși toți și să ne iubim cu alegerile noastre, însă putem salva atâta iubire și dragoste odată cu timpul, fie și secunde de îmbrățișări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: