Medic vs. Vecina de la doi

Cand se apropie sezonul rece deja ma trec fiorii. Anul acesta si mai tare.

Am inceput si gradinita, asa ca a venit de acolo cu toti virusii posibili. S-a mai adaugat si frigul de afara si otita a fost la ea acasa. Nu a avut saptamana fara un pic de muci, un pic de tuse, un pic de ceva.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt extra-mega-super paranoica cand vine vorba de sanatatea ei. Eu ca eu dar sa il vedeti pe Tati. Nu il intrece nimeni! Cred ca pana la un punct e mai bine asa, sa ceri sfatul medicului cand simti ca ceva nu e asa cum ar trebui. Si mai cred ca parintii au un al 6-lea simt pentru astfel de lucruri.

image

Aud si vad peste tot mame care dau retete – nu sfaturi, fac controale – nu isi dau doar cu parerea. E chiar indicat sa citesti si sa ceri pareri, dar in final medicul este cel pe care trebuie sa il asculti. Medicamentele nu se dau dupa ureche si evaluarea nu se face pe o canapea din sufragerie, sau si mai rau in grupuri pe Facebook.

Cred ca sfaturile nu se dau decat daca sunt cerute, si opiniile trebuie respectate. Cred ca multe mame la un loc ar putea face mai mult bine decat rau, asa cum se intampla deseori. Schimbul de experienta, aflarea de lucruri noi, sau simplul fapt de a sti ca si alta mama a trecut prin ce treci tu iti poate da curaj sa depasesti momente. Dar cand vine vorba despre sanatatea puiului vostru „Vecina de la 2” sa ramana pe locul doi.

Multe mame se plang de medicul pe care il au si prefera sa asculte sfatul prietenei cu copil mai mare. Si mie mi s-a intamplat sa nu-mi placa medicul, sau sa nimeresc unul chiar incompetent. L-am schimbat si am trecut mai departe. Am scris aici despre experienta Printesei cu un astfel de „specialist”.

Suntem o gasca de mame imperfecte, dar avem copii perfecti. Hai sa ne sfatuim, sa ne respectam, sa ne ajutam cand putem dar sanatatea sa o lasam pe mana celor care se pricep cu adevarat.
Pe Facebook ma puteti gasi AICI

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

0 thoughts on “Medic vs. Vecina de la doi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: