Redirectioneaza 2%

Lucrurile arata frumos in capitala si la televizor, dar in tara lucrurile arata rau, foarte rau. Un copil care se naste prematur in orice oras din tara care nu e Bucuresti, Cluj sau Constanta, intr-un spital de stat, are sanse minime de supravietuire.

Nu mai e suficient sa asteptam ca cineva, de undeva, sa fac ceva, in timp ce copiii tarii mor fara sa fi avut o sansa macar. Statul face putin, spre deloc, iar cei care ar vrea sa faca nu sunt lasati. Asta e lumea, jocurile lor pentru vieti de copii.

Dar daca incepem sa ne uitam in jur, observam ca exista multi ingeri buni care se lupta si nu asteapta ca altcineva sa faca ceva. Multe ONG-uri si asociatii, iar una dintre ele este Salvati Copiii. Sigur ai auzit si tu de ei, dar probabil ca nu te-a interesat prea mult pana acum sau ai considerat ca nu ai de unde ajuta.

Oricine are de unde! Putem redirectiona cei 2% din impozitul pe venit catre ei, impozit ce oricum ajunge in buzunarele deja pline ale celor „din putere”, bani pe care tu oricum ii scoti din buzunar. Iar mai departe, Salvati Copiii va dota cu aparatura spitale din tara, va salva vieti, va pune zambete la loc pe chip.

Nici macar nu e complicat, trebuie doar sa descarci formularul 230 sau 200 (in functie de sursa venitului pe care il ai) de AICI (este completat deja cu datele Salvati Copiii), dupa care sa il depui la ANAF sau sa il trimiti la ei cu confirmare de primire. Banii de la mine, nu inseamna mai nimic. Nici cei de la tine, sau de la vecina ta. Dar impreuna inseamna tot. O viata salvata, un copil cu sansa la viata.

Doar o treime din romani redirectioneaza cei 2%. Sa crestem statisticile.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: