De ce nu imi fac planuri pentru anul asta.

Anul acesta e fara planuri. Sau cel putin fara unele concrete. Si va spun indată si cum si de ce am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. 

Pentru ca planurile care nu iti ies te deprima, si sigur vor fi unele care nu iti reusesc. Vei crede ca n-ai fost suficient de buna, ca n-ai facut destul, ca se putea mai bine, si te trezesti la sfarsit de 2017 cu moralul la pamant. 
Pentru ca planuind uiti sa te bucuri si sa fii mandra de lucrurile pe care nu le aveai pe lista, dar care te-au facut tare fericita si implinita. 

Cred ca incepi sa traiesti cu adevarat atunci cand inveti sa te bucuri de ce se intampla acum, de casa pe care o ai, de familia pe care ti-a dat-o Dumnezeu, de prietenii buni pe care ai norocul sa ii ai alaturi (daca ai). Sa ne bucuram daca inca avem parinti aproape, daca intalnim oameni valorosi, si pentru toate diminetile in care ne trezim sanatosi. Pierdem prea mult timp planificand si mereu asteptam sa treaca timpul, pentru ca mai apoi sa ne plangem ca nu stim unde a zburat. 

Ne gandim de luni sa vina vineri si suntem tristi in fiecare duminica. Asteptam mereu ceva, si nu vedem ce minunata e clipa de acum. 

Nu ma urâți prea tare, inca sunt plina de hormoni de fericire si as da orice sa tin viata in loc. Daca inainte abia asteptam sa se faca seara ca sa ma pot odihni, acum am invatat sa ma bucur de fiecare clipa, pentru ca se duce asa repede si mi-e frica sa clipesc de teama sa nu ii vad deja mari. Mai raman un pic in miros de lapte si imbratisari de fetita cârlionțată. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: