Well, pentru a avea sens ce vreau eu sa povestim putem sa ne gandim la bloggeri din orice domeniu, dar musai sa fie dintre aceia care publica continut valoros. Si cand spun valoros ma refer la acel continut care schimba ceva, care ajuta, acea scriitura care iti trezeste Aha!-ul. 

Dam scroll pe Facebook/Instagram iar News feed-ul va avea cel putin un articol de blog. Pe care il citesti sau nu, il treci cu vederea sau nu. Dar pentru toate acele momente cand alegi „sau nu”, blogger-ul are responsabilitatea de a avea pe pagina sa informatii corecte, concrete si care sa faca bine, nu rau. 

Cu atat mai mult un blogger de parenting. Prin blogger de parenting eu inteleg o persoana specializata care prin articolele publicate sa transmita mai departe informatia pe care el/ea o detine. Restul, asa cum este si al subsemnatei, consider ca sunt bloguri personale. Jurnale online ale unor mame, toate diferite, dar care scriu cu acelasi scop, acela de a raspandi educatia cu blandete, empatia. 

Atunci cand citesti un astfel de blog trebuie sa-ti dai seama ca in spatele lui sta o mama, ca si tine, imperfecta. Ca facem greseli, ca de foarte multe ori si la noi e extrem de greu, iar toate povestile pe care noi le scriem, asta sunt defapt, experienta noastra asternuta in online, din care voi trebuie sa extrageti doar ce este potrivit pentru voi si familia voastra. 

Am scris de nenumarate ori si de partile mai putin usoare din viata de mama, despre provocarile si greutatile pe care le-am intampinat noi. Insa aleg constient sa scriu mai mult despre ce e frumos si bine, fac aici terapie cu mine pentru a uita greul si a rememora mereu zambetele si fericirea. Alegerile pe care noi le facem sunt cele mai bune pentru noi, pentru stilul nostru de viata, pentru copiii nostri. 

Influenta unui blog in viata voastra nu ar trebui sa treaca niciodata nefiltrata. Cititi, empatizati, incercati sa intelegeti fara sa judecati (desi stiu ca e greu pentru ca asa am fost construiti), si daca si voi simtiti la fel, abia atunci puteti sa va lasati „influentati”. 

Copiii nu se cresc dupa standarde precise, casiniciile nu rezista dupa aceleasi tipare, viata nu curge la fel pentru fiecare din noi. Suntem diferiti, dar chiar si asa uneori avem nevoia sa citim si viata altora pentru a ne asigura ca suntem bine. 

Sfatul meu pentru voi este sa culegeti din online (si din viata) informatia filtrata dupa chipul si asemanarea voastra. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: