Trei oameni și o singură viroză.

 

Vine luni, ziua în care paginile de facebook sunt arhipline de dume proaste despre cât e de nasol că a trecut weekend-ul. Toată lumea o urăște pe această luni, mai puțin mamele cu doi copii, printre care și subsemnata.

Sâmbătă și duminică mereu sunt zile despre conectare, de joacă pe covor și de alergat prin parcuri. Nu spun niciodată că NU mai pot în weekend, nu fac nimic altceva decât să petrec timp cu domnișoara mea, ieșim în oraș să facem timp special departe de băieții casei și mâncăm pizza la cină. Sâmbetele și duminicile noastre sunt mereu despre copii, iar acum mai ales despre Sofi care ghici ce? În fiecare luni pornește fericită spre grădiniță.

Și mai fericită este o mămică care rămâne acasă cu un băiețel cuminte și pufos, care doarme mult și plânge deloc. Dar toate legile domnului Murphy se contopesc și aduc cu ele dezastrul unei zile de luni-viroza. Și individa asta nu intră și ea așa ca o doamnă, cu pași mărunți. Nu, nu, nu. Se aruncă ca un meteorit și face ravagii. Pe omul casei la ocolit cu precautie, dar pe restul ne-a luat la rand.

Întâi o copilă cu păr creț face febră și muci, apoi o mamă, apoi un bebeluș face otită și muci și o luăm de la capăt cu o copilă. Toate au început într-o luni. Azi e vineri și nu sunt semne de mai bine.

Doi oameni la doi copii. O afacere, un blog, o casă, mult prea multe servetele și niște mese de pregătit pentru trei guri și jumătate. Nici un pic de somn și cu îngrijorarea dusă la cote maxime. De azi sunt în gașca celor care o înjură pe luni!

 Două săptămâni și vine prima vacanță mare cu doi copii acasă full time! Idei de activități? Cluburi? Locuri de joacă smart? Am pixul și agenda scoase,  salvați o mamă cu muci și fără nici un plan.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

6 thoughts on “Trei oameni și o singură viroză.

  1. La mine e luni in fiecare zi.. mai putin raceala, dar vad ca azi are niste muci, deci urmeaza. La toamna abia intra cel mare al meu la gradinita. Soțul e plecat la serviciu si cand e acasa are treaba in curte ca suntem inca in șantier. Dar va trece.. știu asta. Pentru mine cel mai usor cu ei e in natura. Fata micuta doarme in wrap, cel mare sta sa observe orice gaza, planta si ce mai e pe afara. Fugim dupa fluturi, dupa muște si gasim in fiecare zi ceva nou. In casa in ultima perioada slime-ul a fost pe locul intai. Acea gelatina curgatoare pentru copii. Edy e in stare sa o intinda o zi intreaga. O pune pe parchet, sta cu picioarele in ea, o toarna din vas in vas, isi gaseste variante de tot felul sa se joace. Sanatate va urez !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: