Eveniment pentru tatici – Modern Dad's Challenges

Astazi este despre ei, domnii din vietile noastre. Adica taticii, in special cei care leaga pantofiori de printese si duc copiii la inot. Ii stiti, nu?

 

Barbatii din viata noastra care sunt implicati cot la cot cu noi in educatia copiilor, care nu schimba doar rotile la masina ci monteaza si scaunele auto. Pentru ei exista un eveniment special (yuhu!) – Modern Dad’s Challenges.

 

Sofia Frunza de la frunzaresc.eu impreuna cu o echipa de oameni au ajuns deja la a treia editie. Pe 5 iulie, de la 18:30, la Happy Cinema, vor vorbi despre importanta folosirii scaunului auto!

 

Siguranta copilului in masina este un subiect despre care orice parinte ar trebui sa se informeze. Nimic nu este mai important decat viata copilului nostru. Din pacate studiile arata ca la acest capitol parintii fac multe greseli (4 din 5 scaune auto pentru copii sunt instalate incorect). Ca sa vina in ajutorul lor, pe 5 iulie, la editia a 3-a a Modern Dad’s Challenges, se va discuta despre notiunea de siguranta auto pentru copii, date statistice actuale in Romania versus  Europa si SUA in materie de siguranta auto, standardele dupa care ne ghidam pentru a alege un scaun auto, despre cum montam corect un scaun auto in functie de sistemul de fixare, sfaturi de sanatate (pozitia corecta in scaunul auto), dar si despre masurile de preventie a accidentelor in timpul calatoriilor. Tatii vor fi angrenati si in cateva exercitii practice, astfel incat sa le fie mai usor sa monteze scaunul copilului, dar si sa reactioneze in cazul unor situatii neprevazute.

 

Noi suntem din aceia care tin copilul in scaun. Mereu. Chiar si pana la colt de strada. Am considerat ca mai bine facem drumuri scurte, mai bine plange putin decat sa regretam o viata intreaga.

 

Va invit asadar sa va trimiteti partenerii  sa se  informeze corect despre importanta folosirii unui scaun auto si despre cum se monteaza corect de la reprezentantii unora din cele mai cunoscute branduri de scaune auto.

 

Inscrieri se fac inca aici, pe blogul Sofiei, iar participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Fuga sa va inregistrati, am vesti ca nu mai sunt asa multe locuri si ar fi pacat sa nu va trimiteti partenerii. Mai bine la educatie decat la bere, nu?

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: