Când o femeie e prea proastă ca să-și poată ține gura închisă.

Prin 2011, când ne-am cunoscut, nu făceam altceva decât să stăm închiși în casă și să povestim. Lui îi plăcea să-mi spună povești, iar mie îmi plăcea să ascult printre rânduri ca să îmi dau seama cum e el defapt. Nu mai știu despre ce vorbeam și la un moment dat îmi zice:
-Unele femei, oricât de frumoase, ar trebui să își țina gura închisă.

-Hai, măi, chiar dacă e așa, bună rău, mai contează?

Așa am aflat despre tipa asta impecabilă (în ochii viitorului meu soț, ceea ce o aducea aproape de perfectiune in minte mea) care i-a calcat pragul in atelierul de pe Dorobanti 222 (la vremea aia) . Citez descrierea:”Era îmbrăcată într-un costum deux pieces cu cămașă albă, pantofi stiletto, părul și machiajul erau impecabile. Nimic nu era prea mult sau prea puțin. Avea o geantă scumpă și un buchet mare de flori pe mână. Arăta atât de perfectă încât îți era frică să o saluți, de teamă să nu dispară iluzia.”
Bărbatul asta al meu se pricepe la cuvinte și la femei, se lasă foarte greu impresionat (drept dovadă frumoasa căsnicie cu subsemnata :)) ), așa că știu că domnișoara era ceva deosebit.

Se uită prin magazin și probează doar inelele cu cele mai mari diamante pe care le avea expuse. Cere informații precise, culoare- claritate- carataj, ceea ce prin 2009-2010 era foarte rar. Despre diamante și particularităților lor știau foarte puțini. Încă un semn că ea era dintre cele „umblate” și „citite”.

Și întreabă domnișoara: „-Și cam cât costă?”. Răspunsul a fost cu ceva zerouri, dar nu suficiente încât să crezi că s-ar lăsa impresionată.

Și vine bombă:

„-Oare câți fraieri trebuie să mai prostesc ca să pot să îmi cumpăr inelul ăsta?”

Depinde de fraier, zic eu. 😂😂

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de Facebook este aici: Amina Tomescu

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: