Lipa-lipa

Doi români pot câștiga bani doar călătorind. Ii ajutam?

Într-o altă viață cred că am fost mare călătoare. Zic că în alta pentru că în asta abia mă urnesc două zile până la munte. Dar gândul îmi fuge mereu la vacanțe.

E adevărat că avem doi copii și că asta ne ține în loc, deși văd în jurul meu multe cupluri călătoare. Deci se poate. Doar că știți cum sunt eu? Îmi place de mor cand văd oameni care plecă cu rulotă în jurul lumii, dar eu aș prefera o săptămână la un hotel de 5 stele. Mai bine mai puțin și bun. Dar asta sunt eu, și destul despre mine.

Azi vreau să vă povestesc despre Simona și Alex, un cuplu călător, cum îmi place mie să le spun. Au împreună blogul lipa-lipa și e singurul blog de travel pe care îl urmăresc. Am și găsit niște bilete de avion la super preț odată, datorită lor. Deci cumva mă simt datoare să le întorc fapta bună.

Lipa-lipa

S-au înscris într-o competite nebună, Cancun Experience Officer Search, și au nevoie de voturile nostre pentru a câștiga o leafă de 10000€!!!! pe luna, timp de 6 luni. Știu că noi români avem așa tendința de a ajuta doar dacă avem un caz sensibil sau dacă știm sigur că ne vede cineva.

Nu știu, poate greșesc. Hai să vedem dacă e așa sau nu. Că pe voi vă costă doar două clickuri, iar lor le poate schimba viața.

Puteți vota zilnic, aici.

Simona a povestit în detaliu despre concurs, aici.

Zilnic, două clickuri, da? Hai să ajutăm doi români frumoși să își împlinească visul. Click click vote❗️

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu BLOG

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3 thoughts on “Doi români pot câștiga bani doar călătorind. Ii ajutam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: