La mulți ani, blog de blondă faină!

Exista unii oameni pe care ii cunosti mai mult sau mai putin intamplator, si care se agata de tine. Nu de pantaloni sau ceva, ti se agata de suflet. Vorbiti mai mult sau mai putin, mai des sau mai rar, dar stiti ca sunt acolo. Oricand le cereti ajutorul ei sar cu un mare „DA”, se bucura pentru voi si au mereu o vorba, fix aia potrivita.

Azi blonda mea preferata a sarbatorit 10 (10!!!) ani de blog. Eu sunt aproape de 3 si mi se pare ca lumea intreaga mi s-a schimbat, ea la 10 cred ca are material pentru multe carti, lejer.

N-am putut sa merg desi m-am dat peste cap. Am incercat sa o chem pe mama sa stea cu copiii, draga de ea n-a reusit sa ajunga. Am vorbit cu L. sa amane clientii ca sa poata sta el cu copiii, m-a boscorodit si a zis ca fie. Apoi viata s-a intamplat si cu o seara inainte am prins din zbor o viroza nesimtita, si mezinul a luat-o si el de la capat cu mucii. N-aveam unde sa mai plec dar tare ciuda mi-a fost. Sa va zic si de ce:

-pentru ca atunci cand nu stiam incotro sa o apuc si ce decizie sa iau blonda asta a stat cu mine sa-mi explice o seara intreaga.

-cand i-am zis ca nu mai pot de oboseala si nu mai gasesc timp pentru scris, nu mi-a zis „hai mai, stiu ca poti, scrie”. Nu, mi-a zis ca nu conteaza, ca sa fiu eu fericita si o sa vina el si scrisul. Asa un sentiment de bine mi-a dat, nici nu stiti.

-cand am rugat-o sa ma ajute mi-a zis asa, „pai cum, facem orice sa ajutam un prieten”. Cine mai pune in zilele astea pret pe asa ceva? Ii numeri pe degete.

-a zis in gura mare ca daca ar fi sa parieze cu blogosfera, banii ei ar fi pe mine. No pressure, ha?

Si eu cunosc un om din asta, si ma simt tare bogata. De 10 ani de blog eu ii doresc asa: tot mai multi si tot mai faini, sa scrie cartea, sa ramana aici acasa sa isi vada visele realitate si sa ii fie sufletul fericit. La si mai multi ani, blondo!!!

 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: