gradinita

Gradinita in Belgia! Mamica celor trei ne povesteste!

Ne-am gândit mult dacă să plecăm din țară sau nu. Motivele sunt cele pe care le știm cu toții când ne gândim la asta: să crească copiii într-o țară civilizată, sa aibă parte de cea mai bună educație, in scoala si in gradinita sa invete si despre ce simt nu doar despre ce „trebuie” și să mergi pe stradă fără să vezi rah**i de câine ar fi un bonus bun. Financiar ne merge bine și aici, deși munca lui L ar fi mult mai apreciată în Italia, și probabil nu ar mai trebui să se justifice atât atunci când explică unui client de ce nu poate lucra pe 2 lei. Am povestit pe larg aici cu ce ne ocupăm.

Când am rămas însărcinată cu Noah am fost la un pas să luăm hotărârea asta, dar din fericire am avut o oportunitate de a extinde bussines-ul și atunci am decis să rămânem. Zic din fericire pentru că eu sunt româncă, îmi place la mine acasă, să aud limba mea, să calc pe pământ românesc și să pot să o văd pe mama când am chef, nu când am un bilet de avion.

În perioada în care eram încă nehotărâți, am rugat-o pe Larisa, să îmi povestească pe larg despre grădinița din Belgia. Larisa este asistent medical, iar soțul ei este bucătar. Au împreună trei băieței: Noah, Lukas și Elias. Ea a ales să plece pentru că își dorea ca studiile ei să fie recunoscute, și au acum o viață minunată acolo. Eu am devorat vlogurile ei, sunt naturale, vorbește și povestește fix așa cum este, și a strâns pe youtube o comunitate impresionantă!

Aveți mai jos videoclipul făcut special pentru blogul subsemnatei. Mulțumesc, Larisuca!

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: