Sofia a primit cel mai scump cadou din viața ei!

Anul acesta am pregătit din timp un cadou special pentru Sofia. Cu siguranța a fost cel mai valoros și mai apreciat cadou al tuturor timpurilor.

I-am dat o zi întreaga fără NU! Simțeam ca după toată agitația din ultimele luni are și ea nevoie de o zi in care sa faca ce vrea ea, dar mai important, sa facem noi tot ce își dorește. Dacă va gândiți ca nu-i mare scofală, va provoc sa încercați!

Cum am făcut?

Am pregătit micul dejun și am strâns tot de prin casa pentru ca dimineața sa fie libera. Am mâncat, apoi am construit împreuna un traseu și am ras pe saturate. Tot împreuna am pregătit o Pavlova, i-am promis mamei ca aducem noi desertul anul asta.

Ce ne-a ieșit vedeți aici:

Și aici:  

 

Apoi am plecat la ai mei sa petrecem împreuna. Îmi era teama ca la un moment dat va dori ceva și va trebui sa spun NU. Dar n-a fost deloc așa. Încă o data am primit dovada ca dacă copilul se încarcă suficient emoțional, dacă e mai mult pe plus decât pe minus atunci și momentele de “vreau aia” sau “ailaltă” sunt putine sau deloc.

Ne-am sfârșit ziua cu un Frozen la TV și un război de figurine cum se poate vedea mai jos.

“Ziua fără NU” este un dar pe care îmi propun sa i-l fac tot mai des. N-as putea zilnic pentru ca și eu am nevoie sa fiu plină ca sa pot da mai departe, dar e așa de prețios și gratuit in același timp, iar rasplata din ochii ei așa mare, încât merita orice efort.

Crăciun binecuvântat in case luminate!

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: