Crăciun cu buget redus … la anul

Pentru noi sfârșitul de an vine cu multe cheltuieli in plus și va spun și de ce. In Noiembrie este ziua Sofiei, pe 23 Decembrie ziua lui Noah iar in Ianuarie la început urmează Lucian, soțul meu, iar la toate astea adăugăm si Craciunul. Pe scurt, avem 3 petreceri de organizat și multe cadouri de oferit. Toate astea costa și puse cap la cap rezulta o suma nu tocmai de neglijat.

Mereu am admirat-o pe nașa Sofiei care cumpara cadourile încă din septembrie.

Ca tot e sfârșit de an și cu toții ne facem planuri pentru următorul, am pus cap la cap o lista cu idei pentru ca data viitoare puhoiul asta de evenimente sa ne prindă mai relaxați.

Strângem o suma fixa in fiecare luna pentru Decembrie.

Am făcut un calcul: dacă in fiecare luna am pune intr-o pușculiță 50lei (adică 10€) am avea in decembrie fix 600 lei pentru cadouri. Eu zic ca e suficient dacă urmați și următorul sfat.

Vânam reduceri

Știți ca in state exista un întreg cult al acelor cupoane primite in posta. Am văzut femei care au făcut provizii zdravene cu doar 2$!!. Noi n-avem cupoane dar putem cumpara la preț redus atunci când găsim ceva drăguț pentru cei dragi.

Cumpărăm din timp

Pentru asta ar fi util sa facem o lista cu toți cei dragi și sa bifam ușor, ușor pe măsura ce le cumpărăm darurile. N-ar strica sa avem și o lista cu ce știm ca și-ar dori, deși la copii e puțin mai greu. Știți doar, ei vor altceva de la o zi la alta.

 

Și dacă vreți sa aveți următorul Crăciun cu adevărat redus puteți sa plecați de sărbători undeva departe. Pana in Ianuarie se uita de vria cadourilor și Pușculița o puteți cheltui pe cadouri pentru voi.:)) E doar o gluma! Nu? 😂

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: