Revelionul Tomeștilor

A fost primul an in care am zis sa o ținem și pe Sofia cu noi pana la miezul nopții. Și dacă a stat ea, evident ca și N a stat pana târziu, dar nu chiar pana la trecerea dintre ani.

Nu știam exact la ce sa ne așteptăm de la petrecerea asta acasă, dar cred ca ne-a ieșit totul destul de bine.

Întâi am pregătit toți casa, apoi ne-am îmbrăcat de sărbătoare. Sofi a ținut neaparat sa ne asortam rochițele, așa ca asta am și făcut… după lungi căutări.

Ne-am jucat mima, și am ras pe brânci. Din păcate n-am nici o “dovada” pentru ca Lucian de la atâta ras a uitat sa mai apese pe buton. 😂

 

Apoi am jucat ceva joc de gustat. Fiecare din noi era pe rând, legat la ochi și pus sa guste și sa ghiceasca câte 3 lucruri. Și aici s-a ras cu durere de burta pentru ca senzația e tare ciudata. Mie mi-a fost și frica la un moment dat, pentru ca mi-am dat seama ca urmează sa îmi dea tot felul de ciudățenii, cum ar fi carne cruda. 😂

S-a speriat tare de o pocnitoare aruncată de la un balcon fix lângă ea. Eu astea le-as interzice, normal și civilizat ar fi sa dea artificii doar cei de la localuri sau in locații anume amenajate pentru petrecerea Revelionului. Dar despre asta, alta data. Am ciocnit cu ea și apoi s-a dus la culcare. Nu era prea convinsă dar a adormit in 3 secunde, pe ceas.

Noi am mai petrecut pana dimineața, dar am și regretat când ne-a dat Noah trezirea la 6:40 am! Asta ca sa începem anul cu spor și energie – NOT!

Una peste alta, a fost distracție in casa Tomestilor! Sper ca și la voi a fost voie buna, oameni dragi aproape și cât mai putine zâmbete false!

La mulți aniiii!!!!

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: