Un serial de parenting de acum multi ani

Vara asta m-am uitat aproape pe nerăsuflate la un serial pe care mulți poate l-ati văzut, dar eu nu știu cum l-am omis. Probabil ca lucrurile chiar vin la timpul lor.

Despre Gilmore Girls vreau sa va spun, care pentru mine a fost ca o ecranizare a tuturor teoriilor de parenting pe care le-am auzit și un exemplu de “uite așa se creste un copil”.

Uneori poate părea prea mult, alteori am zis “bai, asta e doar un film”, dar apoi m-am gândit mai bine și mi-am dat seama ca defapt chiar e posibil, cunosc cazuri concrete.

Ce mi-a plăcut cel mai mult:

-au reguli putine, defapt doar una: sa nu își ascundă nimic.

-vorbesc despre orice

-oricât de mult ar greși una sau cealaltă, nu a existat un moment in care restul lumii sa conteze mai mult

-când Rory (fata) a făcut o nefăcută, maică-sa a zis “Tot ce trebuie sa faca e sa ma cheme iar eu am sa dărâm muntii și am sa vin alergând spre ea, dar pana atunci Rory trebuie sa își dea singura seama ce are de făcut”.

Îmi dau seama ca e cam greu de explicat in cuvinte toată atmosfera din film, sau poate m-a atins pe mine prea tare pentru ca #mamadeprintesa :d.

Va sfătuiesc sa îl vedeți, mai ales dacă sunteți părinți de fete, e posibil sa va schimbe un pic perspectiva. Mai e cineva pe aici care l-a văzut deja? Sunt curioasa dacă doar mie mi-a lăsat așa amprenta puternica.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 thoughts on “Un serial de parenting de acum multi ani

 1. Chiar e un serial din care poti invata multe lucruri, si asa da, si asa nu.
  Si mai mult cred ca ajuta sa il vedeti impreuna ca mama si fiica (cel putin asta-i planul meu 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: