Copilul din mine are nevoie de timp cu tine.

Mi-e dor de tine. Mi-e dor deși nu te cunosc cu adevărat iar viața ta e pentru mine o enigma.

Chiar dacă ai fost acolo cu mine, te-am văzut și te-am auzit in fiecare zi, acum simt mai mult un gol in loc de plinul ce ar fi trebuit sa îl am.

La început nu mi-am dat seama. Credeam ca lumea e făcută așa, ca eu sa cresc iar tu sa privești.
Apoi am plâns, m-am supărat, m-am întrebat de ce nu poți și tu sa vii ca alții, mult timp am și crezut ca tu nici nu poți iubi.

Recunosc, m-am înfuriat. Întâi pe mine, credeam ca-i vina mea. Ca nu-s așa perfecta cum visai, ca nu-mi ieșea nimic destul de bun încât sa aud un “wow, ai reusit”. Apoi m-am înfuriat pe tine, ca deși vrei multe niciodată nu-mi spui nimic. Nici “ce mai faci”, nici “Vino aici”, nici “du-te-n colo”. Nimic. Așa ca urlam eu și pentru tine, ca sa acopăr tăcerea ta din mintea mea.

Apoi m-am resemnat. Am zis ca poate așa trebuie sa fie lucrurile, ca ce a fost a fost și n-are rost sa trăiesc in trecut.

Doar ca știi tu? Lucrurile nu merg chiar așa. Gânduri, frici, emoții, refulări și tot ce-am strâns in toți anii ăștia de când ne știm, vin peste mine buluc, buluc, când ma astept mai puțin. Si îmi strâng inima in pumni și mai merg un pas sau doi.

Acum știu ca nu-i vina ta. Nu știu dacă te-am iertat pentru ca aveam eu nevoie sa fac pace sau pentru ca știu ca asta ai vrea sa auzi. Nu știu. Dar te-am iertat.

Dar tot mi-e dor de tine, tata. Copilul din mine încă are nevoie de timp cu tine, timpul pe care l-am pierdut acum mulți ani.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: