Planul meu de slăbit acasa. Ep.3

Săptămâna asta a fost o nebunie totala și am tras și primul chiul. Dar despre asta mai târziu, sa începem cu ce am făcut bun, nu?

In primul rând ma bucur ca motivația mea de a slabi și planul făcut de mine a ajuns așa departe. Marți am filmat împreuna cu Ruxandra Luca pentru un material care va apărea in curând la TV, la “Prietenii de la 11”, pe Antena 1. Când primesc materialul am sa îl împart și cu voi. Am povestit despre ce ma motivează, cum am ales sa pun planul in aplicare și cum reușesc sa fac sport cu doi copii acasa. Ma bucur tare mult ca informația poate ajunge la câte mai multe mame, femei, care poate vor găsi și ele motivația de care au nevoie.

Și despre asta vreau sa va povestesc azi, despre cum ne găsim “de ce-ul” nostru. Pentru mine a venit tare greu și chiar au fost momente in care am zis ca aia e, astea sunt măsurile mele acum și trebuie sa ma multumesc cu asta.

Ce cred eu ca ar trebui sa încercați și voi:

-sa va uitați in oglinda și sa fiți sincere. Va place ce vedeti? Acum nu zic sa va căutați nod in papura, ca fiecare din noi are ceva de criticat la tipa din oglinda. Dacă va simțiți bine in pielea voastră, asta e tot ce contează. Nu trebuie sa ne ghidam după imagini de revista sau picioare de podium. Tu cu tine, esti ok?

-sa îți faci un plan concret. Poate sa fie ca al meu, sau poate sa fie personalizat după cum îți știi tu corpul.

-sa-ți setezi teluri mici pe care sa le crești pas cu pas. Încep cu lucruri pe care știi sigur ca poți sa le duci și apoi mai adaugă câte puțin. Astfel nu te vei întâlni cu dezamăgirea iar lucrurile se vor învârti și vor creste ca un bulgare rostogolit prin zăpada.

-eu am o pereche de blugi tociți și vai de ei încă din liceu, ii iubesc și ii cheamă my skinny jeans:)). Scopul final este sa intru din nou in ei. Poate aveți și voi o rochie de vis sau ceva in care va doriți tare mult sa intrați din nou. Eu ii probez la fiecare sfârșit de săptămâna și văd cum încap tot mai bine in ei.

Programul a fost la fel ca in saptamana 2 si mi se pare wow ca am reusit sa il mentin desi a fost absolut haotica. Sambata am tras si primul chiul, cum va spuneam. Am avut un maraton de 3 petreceri de copii consecutive, cele din voi care ma urmaresc pe instagram au vazut in insta story nebunia zilei. Pagina de instagram unde postez cand nu sunt aici e aceasta: https://www.instagram.com/aminatomescu/

N-am reusit sa ma masor inca, dar eu zic ca sunt tot pe drumul cel bun.

PS: mi-e pofta de niste zahar, de niste ciocolata, de niste budinca, de niste… hmm multe :)) De aici si poza de profil, sa vedem cat mai rezist :))

Articolele despre primele saptamani le gasiti aici:

Planul meu de slabit acasa. Ep. 1.

Planul meu de slabit acasa. Ep. 2.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: