Rețeta perfecta pentru un ten perfect ca un fund de bebeluș.

De când ma știu n-am avut niciodată probleme cu tenul. In adolescenta tenul meu arată mai degrabă ca un funduleț de bebeluș iar pe perioada celor doua sarcini am avut acel glow de graviduță fericita.

Norocoasa de mine, nu? Dar și norocul asta se mai termina și apare … nici nu-mi vine sa cred ca spun asta – vârsta.:)) Deși la aproape 27 de ani nu e cinstit sa zic ca e din cauza anilor, dar și ei au ceva de spus la tenul meu de acum. Nu ma înțelegeți gresit, încă zic ca fața mea e tare faina dar simt ca e deja vremea sa mai folosesc o crema și sa-mi mai fac o masca din când in când.

Am încercat câteva din comerț, poate nu cele care trebuie, dar va spun ca nu m-au dat pe spate deloc. Așa ca am revenit la clasicele măști făcute in casa, și cine mai bine putea sa ma sfătuiască dacă nu soacra mea care e cu agendele la zi despre toate maștile și tratamentele posibile, unde mai pui ca este și medic dermatolog.

Săptămânile trecute am avut câteva filmări, nimic pretentios, dar am simțit nevoie de un refresh al tenului. Sau mai degrabă duceam dorul acelui glow din sarcina? Nu știu, cert e ca am încercat masca asta de fata despre care îmi tot spunea socrela.

Se prepara așa:

Putina drojdie proaspăta și 2-3 linguri de lapte. Le amestecați ușor pana când se formează ca o pastă. Apoi o aplicați pe ten cu o pensula sau direct cu mâna curată și o lăsați sa acționeze. Când se usucă fata o îndepărtați ușor cu un prosopel moale umezit in apa calda. 

Lucește tenul incredibil după. Și e genul de masca care nici nu se vede pe fata, adică nu speriați copiii :)).

La sfârșit m-am dat și cu crema. Eu folosesc acum una de la Sephora pe timp de zi, e foarte lejera și ușoară. Aceasta este:

Iar pe timp de noapte, folosesc Apidermin, o crema românească care este mai grasa și pe care o știu de la bunica, iar apoi de la mama. Ele doar cu ea s-au dat toată viața și au un ten wow.

Voi ce produse folosiți? Ce măști? Sfaturi?

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: