Planul meu de slabit acasa. Ep4 + CONCURS

Am dat gata și prima luna din viața mea in care am făcut sport 6/7. Va zic, nici in visele mele frumoase nu speram sa ajung pana aici. Dar nu zic de mine, nici mama-soțul-soacra-prietena cea mai bun, nici măcar copilul nu credeau :)).  In afara de luna asta de sport a mai rămas doar blogul. El e singurul de care ma “țin” strâns de mai bine de 3 ani încoace. Sa dea Domnul sa ma țină și sportul măcar jumate pe atât.

Deja nici nu mai conteaza dacă slăbesc sau nu, poate doar un pic. Dar energia, energia și starea de bine cu care vine la pachet sunt neprețuite!

Și ma gândeam sa va motivez și pe voi sa dați drumul la treaba. Uneori știu ca e nevoie de un șut in fund ca sa faci un pas înainte. Și primul pas e mereu cel mai greu.  Așa ca am pregătit pentru voi un concurs. Cum altfel? Ca doar toate suntem competitive și dacă promiți in gura mare atunci măcar de rușine și tot trebuie sa te ți de treaba, nu?

Ce trebuie sa faceți voi este sa îmi lăsați un comentariu pe pagina de Facebook a blogului (AICI) in care să îmi povestiți de ce vreți să vă apucați de sport. Simplu, nu?

In schimb, eu vă fac cadou o saltea de exercitii și echipamentul de sport. Dar nu vă las balta cu ele in mâna. Timp de o luna de zile am sa stabilesc împreuna cu câștigătoarea un moment din zi in care putem amândouă sa facem programul de sport împreuna, fiecare la ea acasa. Am sa va trimit toate programele de sport si aplicatiile pe care eu le-am folosit si o iau de la capat impreuna cu voi. Ce ziceți? Facem împreuna?

Articolul acesta nu este sponsorizat in nici un fel, știu ca exista mulți care suspectează orice chiar și când nu e cazul. Sportul pentru mine a fost ca o revelație de “Doamne, ce experiența am pierdut pana acum” și vreau sa îți arat și ție cât de bine te vei simți după.

Concursul începe astăzi, 28.01 și se încheie duminica viitoare, pe 4.01, cand voi anunta castigatoarea prin random.org.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: