16 lucruri pe care nu le știați despre mine.

Nu știu dacă ați apucat să vedeți, dar circulă în online provocarea asta de câteva zile și mi-a plăcut tare idea. Să spui 5 sau mai multe lucruri despre tine pe care ceilalți nu le știu. E foarte greu să te apuci să spui lucruri despre tine neștiute, să te descoperi și să pui punctul pe i. Pare ușor dar nu-i chiar așa, mai ales pentru că oamenii judecă mult iar din spatele unui ecran – și mai mult.

So, cam astea sunt cele 16 lucruri despre mine pe care cred că nu le știați până acum:

 1. Cred în semne și nu iau nici o decizie importantă dacă nu simt că e momentul. 
 2. Cele mai importante lucruri care mi s-au întâmplat până acum le-am visat înainte. 
 3. Mă supăr repede, exagerat de repede și sunt impulsivă. Îmi trece tot la fel de repede dar nu uit niciodată, mereu vine acel moment de payback.
 4. Când eram mică spuneam că nu o să fac niciodată copii și că nu o să gătesc niciodată. Dacă nu o să am bani de 5 menajere atunci am să mă mărit cu un bucătar. V-am zis că soțul meu găteste excelent? Pentru alea 5 menajere incă muncim.
 5. Am dormit cu mama în pat până la 12 ani și trebuia să pun un picior pe piciorul ei ca să pot adormi. Acum fac la fel cu Lucian sau cu Sofi. 
 6. Când îmi doresc ceva foarte tare aș putea să merg și până în pânzele albe ca să reușesc. Uneori nu ar trebui, pentru că n-ar merita, dar na…
 7. La 18 ani, după ce am primit mașina, preferam să n-am nici un ban dar să am benzină. Și îmi plăcea să mănanc în oraș. Deși n-am fost crescută în puf sau în lux, mereu mi-a plăcut. Și nu o făceam din snobism ci pentru că mereu am crezut că e important să îți faci și plăcerile pentru a fi fericit. 
 8. Cele mai frumoase amintiri din copilărie le am din verile petrecute la bunica, în Timișoara. Acolo am fost cerută în căsătorie prima dată, cu un elastic de gumă pe care l-am păstrat și acum așa coclit. 
 9. Mănanc gheață. 
 10. Îmi place să conduc cu viteză și mor de ciudă că acum nu pot. Pentru că m-am făcut mare și am copii. Responsabilitatea e alta, dar plăcerea tot există. 
 11. Mereu am fost bună la școală dar niciodată n-am tocit. Am avut și mult noroc. 
 12. Întotdeauna am suferit că tata e așa de introvert și că n-am reușit niciodată să construiesc o relație mai frumoasă cu el.
 13. Mi-e rușine să-mi cer scuze oamenilor apropiați când greșesc. Mă fâstâcesc și îmi pierd cuvintele. Dar n-am o problemă cu străinii. 
 14. Pe Sofi o cheamă și Mikaela pentru că înainte să nasc cu două zile am fost la Manăstire Casin și icoană Sf Arh Mihail mi-a zâmbit. 
 15. Am fost cerută de soție în cadă. Și e probabil una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le avem împreună. N-aș da acel moment pe nici o plajă pustie și pe nici un Paris.
 16. Pierd mult timp pe InstaStory uitandu-ma la tot felul de puștoaice vloggerite. Mici plăceri nevinovate. 

Nu ar fi frumos din partea mea să nu dau leapșa mai departe, nu? În primul rând către voi, cei care mă citit, vă provoc să lăsați aici cel puțin un lucru pe care nu îl știe nimeni despre voi. Aveți curaj?:))

Iar apoi către colegele mele: Ana-Maria Ivan, Miruna Ioani și Cristina Oțel. Să vă văd, fetelor.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 thoughts on “16 lucruri pe care nu le știați despre mine.

 1. Pingback: 15.03 -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

%d blogeri au apreciat: