Când afli o ”bârfă” nouă, e musai să o imparți!

Între noi mamele știți cum e? Exact ca în liceu. Când cineva afla o ”bârfă” nouă, venea repede în clasă să dea sfoară în țară. Doar că acum am înlocuit clasa cu online-ul și ”bârfă” cu ponturi despre mamicie.
Cred că v-ați dat seama că am ceva să vă spun, nu? :))
Dacă mă citiți de ceva timp probabil știți deja că pun mare preț pe prietenie și mă bucur ca un copil când un om drag are o realizare importantă. Despre Victoria vreau să vă povestesc azi, profesoara de balet a Sofiei și prietena mea. Nu îi era de ajuns că are două fete, un studio de dans unde o găsiți sigur de dimineață până seară, anul trecut a scos prima carte pentru copii cu poziții de balet, iar acum a mai deschis un nou bussines cu salopete pentru copii – Bambinizon.
Și despre ele voiam să vă povestesc câte ceva, pentru că termenul ăsta de ”salopete” nu le definește suficient. Sunt mai degrabă prima piesă vestimentară care ne scăpa pe noi de griji și pe copii de … accidente. Vă explic.
Sunt gândite și create special pentru ca în momentele critice, acelea de ”mamiii, fac pisuuuu, ACUMMM!!” noi să nu ne luăm cu mâinile de cap. Au un fermoar fulger foarte ingenios, care permite accesul foarte ușor. E cam greu de explicat, așa că mai bine vă arăt:

Eh, v-am dat pe spate, nu?

Eu le folosesc foartee des, chiar vorbeam zilele trecute cu Victoria și îi spuneam că nu cred că am mai spălat vre-o haină de-a lor atât de des. Sofia pleacă cu ea în fiecare dimineață la grădiniță, cu rochiță pe dedesubt sau fustiță. Fără bătăi de cap, fără negocieri prea mult, am pus salopeta și am plecat pe ușă. Plus că se poate îmbrăca și ea foarte ușor atunci când ies în curtea grădinițe.
Există două variante de salopetă: din bumbac ( varianta pe care o are Sofi) sau din fleece ( cea pe care o are Noah). În colecția lor au și pijamale și accesorii, dar cel mai bine intrați pe site-ul lor și alegeți voi ce vă place.
O altă treabă grozavă a salopetelor, pe care nu prea ai cum să o știi până când n-ai trecut prin asta, este mersul la doctor. Zilele trecute am ajuns cu cel mic la pediatru pentru că era foarte răcit, și m-am bucurat tare că n-a fost nevoie să îl dezbrac complet. Am deschis salopeta, am ridicat bluza și am dat scutecul jos. Chiar și doamnă doctor a fost impresionată de Bambinizonul lui Noah.

Acum înțelegeți de ce spuneam la început că e genul de veste pe care trebuia musai să o împart cu voi. Vă las mai jos câteva imagini cu Sof si Noah la joaca, se vede pe fata lor cat de fericiti sunt. Imi pare rau ca nu-mi am facut si mie o poza, pe fata mea s-ar fi vazut relaxarea ca ei se pot juca liberi, fara ca eu sa imi fac griji ca se ridica geaca sau se murdaresc.

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: AminaTomescu.ro

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: