Tu ce schimbari ai vrea sa faci?

În ultimii 7 ani am trecut prin multe schimbări. De la păr scurt la lung, de la rochii cu sclipici la bluze din mătase și de la balerini la pantofi office. Am făcut multe schimbări în viața mea și incă fac, sunt multe lucruri de care sunt foarte mândră acum dar și altele pe care aș vrea să le imbunătătesc.

Văd și aud în jurul meu multe femei care sunt nemulțumite de ce au sau de cum sunt. Știu că e ușor de dat sfaturi, pe mine de cele mai multe ori chiar mă enervează, dar pe multe din ele le-am băgat la cap chiar dacă pe moment nu mi-au plăcut. Așa că îmi asum riscul de a vă spune ce am invătat eu din tot procesul ăsta transformationl prin care am trecut.

Orice schimbare vrei să faci, e foarte posibil să treci printr-un proces dureros.  

De obicei, atunci când ceva nu e așa cum îți dorești, probabil cauza din spatele comportamentului este una la care nu te aștepți. Din păcate, facem pași în viața de adult cu mult bagaj emoțional în spate iar asta nu ajută. Ce ajută este să te privești cu spatele drept în oglindă, să lași durerea trecutului să te vindece și să înveți să nu îngropi rănile. Să mergi în schimb cu ele de mană, să le ierți și să nu le dai voie să te conducă sau să-ți schimbe drumul. Nu e ușor. Dar poți.

Orice se poate schimba, nimic nu e bătut în cuie.  

Dacă simți că ceva nu ți place, schimbă. E adevărat că necesită multă auto-disciplină dar dacă nici pentru tine nu merită să faci efortul, atunci pentru cine? Acum 4,5,6 ani îmi doream să am mai multă stăpanire de sine, să cantăresc un lucru de 10 ori și să tai doar o dată, să gândesc înainte să deschid gură și nu invers. Nici acum nu îmi iese mereu, dar cu fiecare reusită am prins mai multă încredere în mine și m-am ambiționat să pot mai mult și să îmi cer mai mult.

Oferă-ți timp.

Timp cu tine, timp să te privești, să te analizezi și să te iubești. Timp să investești în tine. Timp să te schimbi. Mai toate avem o viață agitată și plină iar timpul este cel care ne lipsește de cele mai multe ori. Fiecare din voi ar trebui să își găsească oaza de liniște și de regăsire. Pentru mine asta a fost și este blogul, refuz să fac planuri editoriale sau să bifez un număr de articole, am încercat și nu-mi iese.

Am cunoscut oameni care m-au inspirat și am participat la conferințe, cursuri și workshop-uri care m-au transformat. V-am povestit toate acestea ca o continuare a workshop-ului organizat de SUN Plaza special pentru bloggeri – Creative branding, un nou nivel de personal branding – susținut de Larisa Petrini, primul din seria SUN vibes, iar tema nu este întâmplator aleasa.

Deși aceste workshop-uri sunt dedicate exclusiv bloggerilor, s-ar putea să vă intereseze conceptul din spatele lor.

Nu știu dacă ați aflat, dar SUN Plaza este în plină sărbătoare acum, tocmai au terminat de finalizat procesul de reconfigurare început acum 2 ani. Pe langă cele 170 de spații comerciale și peste 40 de magazine noi, SUN Plaza a adus notiunea de mall la alt nivel. Artistul austriac Petre Kogler semnează două lucrări importante în SUN: designul pasajului care face legătura dintre metrou și centrul  comercial și o instalație impresionantă de lumini, inaltă de 18m și care cantăreste peste 1 tonă.

Într-un București aglomerat de mall-uri mi se pare minunat că au reușit să îmbine arta cu utilitatea spațiului. În perioada imediat următoare puteți merge în vizită, se anunță a fi niște gazde bune care s-au gândit la un program incărcat pentru cei care le trec pragul. Am să îl las la sfârșit, poate vă face ceva cu ochiul.

Se spune că o casă trainică se construiește cărămida cu cărămida. Eu indrăznesc să spun că nu e suficient doar să o clădesti, din când în când mai are nevoie să îi dai și puțină culoare. Chiar dacă durează 1 an, 2 sau 10, începe acum să ai grijă de tine. Schimbă ce nu-ți place și iubește ce ai bun.

 

  Programul celor 4 zile de spectacole

22 martie: spectacol super modernist de vioară, momente de acrobații extreme sau amuzante, Baloon Man, show-uri de dans susținute de Spanish Sun Dance Group și Quick Change Duo.

23 martie: expoziție de Flori (deschisă până pe 6 aprilie)

24 martie: whorkshop-uri de gătit cu flori, în două sesiuni 11.00-11.30 și 12.30-13.00, clienții vor învăța să decoreze cu flori și fructe

22-25 martie – Lucky Hours – Timp de 4 zile, oricine are o pungă de cumpărături în mână, devine „ţinta” premiilor oferite spontan. O simplă întâlnire cu statuia vivanta sau mimul Sun Plaza poate aduce clienților un cort pliabil şi multe alte premii. În plus, cei care participă la tragerea la sorţi, pot câştiga un Smart Samsung TV LED.

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: