BurgerFest Românesc – cea mai mare păcăleală legala pe factură.

BurgerFest de la Verde Stop Arena este cea mai mare escrocherie legala. Eu atât am avut de spus, mai jos va povestesc experienta noastră. Alegeți dumneavoastră dacă doriți sa mergeți sau nu.

Capacitatea festivalului este mult mai mare decât permite spațiul de la Verde Stop Arena, dar biletele (18 lei) se taie în continuare chiar dacă coada este pana la benzinăria de pe Barbu Văcărescu (cam100-150m).

Toate cumpărăturile se fac pe baza de jetoane (5lei jetonul). Exista 3 gherete de jetoane, toate cu cozile de peste 20-30 persoane. Cu doua jetoane cumperi o cupa de înghețată sau o apa plata. Ca idee.

Exista o zona de joaca organizata de Lidl care ar fi foarte frumoasa dacă romanul nostru ar înțelege ca dacă n-ai copii n-are rost sa stai acolo, sunt și asa ei prea mulți.

În rest frumos, n-am mâncat decât un burger bunut și am băut o bere (8 jetoane).

Dar, ca să dam cezarului ce e al cezarului, aplauze pentru Lidl ca s-au gândit sa facă asta la un festival cu mancare:

Eu zic ca dacă tot facem festivaluri ca afara, cel puțin sa ne gândim sa le facem fix la fel. Sau dacă tot plătesc bilet măcar sa vad și activări frumoase, nu doar tarabe la care sa plătesc cu jetoane.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 thought on “BurgerFest Românesc – cea mai mare păcăleală legala pe factură.

 1. Pe mine m-ai convins la partea cu ”18 lei” prima data si apoi a doua oara la partea cu Barbu Vacarescu.

  Urasc ideea asta de bilet de intrare la un festival de genul ăsta, unde mergi să cumperi chestii. Adica eu trebuie sa dau x lei ca sa mi se dea ocazia de a cumpara de la vanzatorii aia? Deci nu ei trebuie să facă efortul să mă convingă să cumpăr ceva?!

  Anyways, eu n-am fost si nici nu voi merge si multumesc pt articol. Stiu in bucuresti cel putin vreo 3 restaurante care au niste burgeri minunati unde poti plati si cu cardul, nici nu stai la cozi si nici nu ti se cere bilet la intrare, lol :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: