Ce contează cel mai mult pentru un copil?

Dintre toate comorile de pe lumea asta, singura pe care nu o putem cumpăra este timpul. Alergăm de colo colo toată ziua și uităm uneori că ai noștri copii au nevoie de fapt doar de timp cu noi.

E foarte posibil ca Sofia și Noah să își amintească destul de puțin din ce făceam noi împreună. Dar cu siguranță își vor aminti că eram mereu toți patru și cu siguranță vor rămâne cu emoția copilăriei. De asta pentru mine nu contează unde mergem, ci cât de bine ne simțim împreună.

 

Dacă sunteți puțin atenți la copii veți observa cu ușurință că ei, de fapt, tot ce ne cer este timp. Încă puțin în parc, încă o ora de joacă pe covor, încă un film, încă o îmbrățișare, încă un alint. Noi avem de fapt deja tot ce își doresc ei pe lumea asta – timp cu noi. Din păcate viața asta agitată uneori ne umbrește mintea și uităm ce este cu adevărat important. Suntem într-o continuă alergătură după… ceva. Iar când ceasul se oprește ne dam seama ca am ratat fix ce conta cel mai mult.

Dacă la început credeam că jucăriile pretențioase îi fac fericiți, acum mi-am dat seama că ele nu valorează nimic dacă nu vin la pachet și cu timp de joacă împreună. Așa că, în loc să alerg după oferte prin magazine, aleg să alerg după copii prin parc. E cea mai buna investiție în viitor.

Cum spuneam, uneori uităm să ne oprim în loc și să nu ne mai grăbim, așa că mă bucur când văd că există branduri care promovează timpul împreună. Cu siguranță ați fost și voi cel puțin o dată  într-un magazin Profi. Ei au profitat de această zi a copilului și au pregătit pentru voi surprize frumoase. De 1 iunie, la magazinul Profi Deli Fresh din București au organizat un eveniment pentru copii și tot atunci au dat startul unui concurs care te premiază pentru timpul petrecut împreună cu ei. Tot ce trebuie dumneavoastră să faceți este să încărcați o poză AICI, în care să fiți toți împreună, la joacă. Iar Profi vă premiază prin tragere la sorți cu: role, biciclete, dar și o super excursie în familie la LEGOLAND.

Eu zic să vă încercați norocul, dar între timp închideți dispozitivele și mergeți la copii și jucați-vă împreună. Asta e, de fapt cel mai mare premiu pe care vi-l poate oferi cineva.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

7 thoughts on “Ce contează cel mai mult pentru un copil?

 1. Cei de la Profi au început să iasă destul de mult în social media, bravo lor. Eu n-am niciunul la îndemână, când am vrut ceva, a fost mai simplu să-mi ia o prietenă din alt oraş 😀

 2. Ah, și cât de repede trece timpul ăsta…
  Eu sper ca peste ani și ani, când mintea îi va aduce frânturi cu anii copilăriei mici, să fie cu mult râs, îmbrățișări și iubire.

  1. Eu cred foarte tare (și am mai scris despre asta), ca cei mici vor uita multe momente dar nu vor uita emoția lor. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: