Ce înveți când pierzi totul într-o noapte.

Saptamana trecuta, de joi pana sâmbătă, Facebook s-a hotărât ca am nevoie de o mica pauza asa ca peste noapte mi-a blocat accesul la pagina blogului.
Pentru cei dintre dumneavoastră care folosesc rețelele sociale strict pentru socializare poate ca nu înseamnă mare lucru. Dar imaginați-vă cum ar fi ca într-o dimineață să nu mai aveți un proiect drag la care ați muncit ani de zile. Sau jobul de vis pentru care v-ați luptat atât sa îl obțineți. Va doresc din suflet sa nu treceți niciodată prin asta.

Dar mi-am dat seama de trei lucruri foarte importante:

-puterea unei comunități înseamnă mai mult decât cifre pe ecrane. Oameni despre care nici nu știam ca ma urmăresc au sărit cu mesaje în privat sa ma întrebe cu ce ar putea sa ma ajute. Ei nici nu știu ca defapt au făcut deja mai mult decât as fi sperat. Le-a păsat. De un om pe care nu îl cunosc decât prin cuvinte.

-acum reversul medaliei, exista oameni despre care crezi ca îți sunt prieteni dar care au un zâmbet în coltul gurii când vad ca ceva nu merge asa cum ar trebui.

-am primit o lecție de viata destul de dura. Mi-am dat seama ca poți pierde peste noapte lucrurile la care ți, dar ca sunt suficient de puternica sa o iau mereu de la capăt. Am făcut o pagina noua, am luat-o de la zero. Nu îmi pierdusem încă speranța dar am zis sa ma pregătesc pentru scenariul cel mai rău. Doamne ajuta ca n-a fost nevoie, dar m-am bucurat eu pentru mine ca n-am gândit nici o secunda sa renunț. Și cred ca despre asta e defapt pasiunea. Sa îți dorești ceva atât de mult încât sa o iei de la capăt ori de câte ori e nevoie.

Eu doar vă mulțumesc ca sunteți aici și faceți parte din motivația mea. Acum ca lucrurile au intrat în normal, zic sa continuam sa creștem copii fericiți cu părinți la fel.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: