Luăm copiii cu noi la petreceri noaptea?

S-a deschis oficial sezonul nunților, botezurilor și al evenimentelor de tot felul. Pentru cei mai putini norocoși dintre noi, care nu au mereu bunicii aproape, onorarea invitațiilor poate fi o provocare. Uneori putem sa refuzăm elegant, dar alteori chiar e necesar sa mergem. Plus ca, nu știu cum sunteți voi, dar eu mereu am profitat de orice ocazie pentru a purta pantofi cu toc și ruj pe buze. Și ma mai gândesc ca asa cum și eu mi-am dorit sa am aproape oamenii dragi la evenimentele de familie, asa probabil ca își doresc și cei care ne invita.

Dar ce facem cu copiii? Evident ca depinde foarte mult de vârsta lor dar în principiu exista câteva lucruri care sunt universal valabile și care pot face ca petrecerea sa fie una distractiva chiar dacă sunteți și cu micutii.

Întrebați gazdele dacă exista spațiu special pentru copii sau ceva special pregătit și pentru ei.

De regula, un animator bun poate cu ușurință sa salveze orice petrecere. Pentru noi, adulții, poate fi distractiv sa bem un pahar de vin și sa palavragim la masa între doua dansuri, dar pentru cei mici cu siguranță e nevoie de mai mult.
La botezul lui Noah părinții mi-au mulțumim la sfârșit pentru decizia de a aduce un animator asa grozav. 6h cât a ținut distracția părinții și-au văzut copiii doar în treacăt. Iar asta pentru cunoscători e mare lucru. Dacă aveți nevoie de o persoana care sa știți ca isi face 100% treaba, sa îmi lăsați un mesaj și va dau contactul fetei care ne-a salvat multe petreceri de ceva timp încoace.

ozedf

Luați cu voi tatăl, nu soțul.

Știu că sună ciudat, dar am văzut de nenumărate ori mame care se chinuie cu copiii iar bărbați care socializează cât e seara de lunga. Sa știți ca și mamele ar vrea sa guste din mâncare și sa poată schimba măcar doua propoziții cap-coada cu prietenii.
Între un pahar de whiskey și doua glume, puteți sa mai faceți schimb de roluri cu mama. Va promit eu ca tot la fel de bărbați o sa fiți, poate chiar și mai și. Dacă o mama nu uita sa fie mama atunci când își pune rochia de seara, nici un soț nu ar trebui sa uite sa fie tata atunci când poarta costum.

Fără așteptări.

Oricât de multe trucuri și ajutor ați avea, trebuie sa plecați cu gândul ca o petrecere cu copiii e o petrecere cu copiii. Nu veți putea sa plecați o data cu gazdele, nu veți putea sa râdeți la toate glumele sau sa dansați pe toate melodiile. Dar copiii voștri vor rămâne cu amintiri frumoase, cu siguranța ca mama și tata sunt cu ei peste tot.

Cât despre ora de culcare, deși sunt omul programului fix, cred ca din când în când puțina distracție n-a făcut rău nimănui.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: