5 schimbări în sarcina pe care sigur vrei sa le știi.

 

Nimic nu mai arata la fel ca inainte

Dacă nu sunteți Ducesa de Cambridge (și ma îndoiesc ca citește ea blogul subsemnatei) atunci cu siguranță corpul dumneavoastră va trece prin multe schimbări. Nu toate plăcute, e drept. Lipsa menstrei o încadram la cele plăcute, dar în rest Dumnezeu cu mila. Și va spun ca oricât de multa apa ați bea, oricât de bio mio ați manca, corpul tot se schimba. Va sfătuiesc sa plecați cu mintea împăcată ca orice se poate repara și ca acum corpul vostru nu mai e al vostru. Întregul organism se modifica și funcționează doar pentru a proteja minunea din voi.

Somnul nu mai e ce a fost

Aceasta ar trebui sa fie perioada în care o femeie ar trebui sa se odihnească cel mai mult pentru ca, nu-i asa, mai mult timp decât acum nu o sa aibă niciodată. Doar ca ce nu știu multe mame (my self included) este ca insomniile sunt simptome destul de des întâlnite în timpul sarcinii. Sfatul pe care pot sa vi-l dau este sa dormiți oricând, oriunde și la orice ora. Nu va mai întâlniți cu luxul asta prea curând.

Ce vrei acum se poate schimba într-un minut.

O sa ți se para probabil ca mintea ta o ia razna, dar liniștește-te, e ok. Toate suntem niște nebune pe timp de sarcina. Diferența e ca unele recunoaștem asta și altele nu. E important sa îți informezi partenerul ca nu răspunzi de faptele tale pe perioada sarcinii, eventual poți anunța și politia, just in case.

Sfaturile sa vina la tine.

Dacă pana acum treceai neobservata pe strada, afla ca din momentul în care burtica se rotunjește ești o țintă clara. Fiecare știe ceva ce tu sigur nu știi și toți cred ca au adevărul absolut. Înarmează-te cu răbdare, dar dacă nu reușești nu uita ca ai invocat clauza de mai sus.

Cea mai buna prietena a ta se schimba.

Probabil ca ai o prietena buna, o confidenta. Sau poate chiar soțul său iubitul este cel mai bun prieten al tău. Asta a fost pana acum. De aici în colo poți sa faci cunoștință cu doamna Toaletă. Te ajuta la nevoie, poți sa lași acolo toate problemele și nu te lasă niciodată la greu. Și te rog sa nu o subestimezi, viata ta ar putea fi imposibila fără ea. Ah, și încă ceva. Roagă-te sa fie în preajma ta… mereu. Pentru ca da, veți avea o relație aproape permanenta :)).

Acest articol este, evident, un pamflet asa ca va rog sa îl tratați ca atare. :))

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: