Cel mai frumos cadou primit de la mama, de ziua ei.

Nu știu cum e pentru voi, dar mie mi-a fost mereu greu să scriu despre mama. Pentru că mereu am simțit că orice aș spune ar fi prea puțin, iar viața noastră împreună cu siguranță a fost ca un carusel cu de toate.

Multă vreme am fost revoltată, supărată, aveam răni pe care nu știam cum să le vindec și cuvinte pe care nu știam către cine să le arunc. Nu degeaba se spune că abia atunci când ai un copil înțelegi câte au făcut părinții pentru tine. Mama a fost întotdeauna omul cu care eu am putut să fiu eu. Nu spun că e perfectă, dar am învățat că nimeni pe lumea asta nu e și dacă ar trebui să aleg un singur lucru pe care mama mi l-a dat ar fi iubirea necondiționată.

Mi-a mai dat un șut în fund când a fost cazul, poate prea puține. Dar niciodată n-am trăit cu impresia că dacă aș avea nevoie cu adevărat de ceva ea nu ar fi acolo. Iar respectul meu pentru mama a crescut nu pentru că ea s-a schimbat ci pentru că eu m-am vindecat. Acum am înțeles că orice decizie a luat, bună sau rea, a făcut-o din prea multă iubire pentru mine iar eu nu am dreptul să judec asta.
Probabil că și eu iau decizii pe care Sofia mi le va arăta cu degetul mai încolo, dar aș vrea ca și ea să simtă că orice ar face și oricum ar fi eu o voi iubi necondiționat. Nu pot să mai numesc pe lumea asta încă un om care să te ierte INDIFERENT de orice, înafară de mama.

Mama e cel mai bun om pe care îl cunosc, crede până în pânzele albe în nevinovăția cuiva și iartă mult prea repede. Dar e ca o leoaică când vine vorba de mine. Știu că a iertat multe persoane care i-au făcut rău, dar nu-mi amintesc să fi iertat pe cineva care mi-a făcut mie rău.
V-am spus că e greu să scriu despre mama, mai ales azi, de ziua ei. Dar știu că tot ce nu e scris mai sus ea simte. Și mai știu ceva – mama e doar una.

La mulți ani, mama!

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: