5 conturi de Instagram pe care ar trebui sa le urmărești. LifeStory #2

Online-ul înseamnă acum mult mai mult decât un search pe google, chiar vorbeam zilele trecute cu soțul meu despre începuturile internetului. Dădeai un click și puteai sa pleci sa faci o cina, o baie și un masaj și abia apoi aflai rezultatul.

Parte frumoasa este ca acum suntem conectați mult mai bine unii cu alții. Știu ca se spune ca tehnologia ne tine la distanta, dar întrebați ce părere are despre asta o mama care are copiii plecați în America, de exemplu. Tot ce contează defapt e sa știm sa ne punem singuri limite, sa nu uitam sa și trăim cu adevărat și sa găsim frumosul în ceea ce vedem.

Astăzi va arat 5 conturi forte cool de Instagram. Conturi ce pe lângă faptul ca au un feed incredibil de frumos, un fel de orgasme vizual, ele sunt defapt oglinda unor femei și mai cool pe care va invit sa le descoperiți.

1. @Coffentropy

Aka Irina Rusu, o moldoveanca de peste Prut, actualmente în Cluj, cu bărbat și cățel. Are cel mai fain umor negru pe care l-am întâlnit, e super creativa și fata asta cred ca poate sa facă din c**** bici, scuzați expresia. Ei puteți sa ii dați cel mai tern colt și va scoate de acolo cea mai cool imagine, sunt convinsa.

2. @Prajiturela

Aka Mihaela Savu, pe ea am descoperit-o relativ recent, dar este locul unde intru atunci când caut ceva rapid, bun și sănătos de gătit. Recunosc ca intru oricum pentru ca mereu găsesc la ea informații care dacă nu sunt utile, sigur sunt funny. O sa observați ca în general urmăresc oameni cu simțul umorului dezvoltat. Iar Mihaela sigur se încadrează în aceasta categorie.

3. @Mamepetoc

Pe Nicoleta Ababei eu o știam de la eveniment ca fiind Blogger de Parenting dar când am descoperit-o pe Instagram am zis wow. Trebuie sa ii cer neapărat rețeta pentru feed-ul ala impecabil și mai cred ca ea sigur a descoperit secretul prin care lungește timpul. Altfel nu-mi explic cum reușește sa le facă pe toate.

4. @Zavatos
De la ea am aflat ce sunt cinemagrafurile, dacă nu știți nici voi sa știți ca nu va spun, intrati sa vedeți. Oameni ca Zavatos cred ca au mai rămas putini activi în online, adică sinceri. Nu știu cât ar fi recunoscut public ca au plecat cu mâncare de acasă la Electric Castel. Nu e cool în ziua de azi sa spui ca ești chibzuit sau ca mergi la un festival doar pentru distracție, nu ca să umpli buzunarele organizatorilor. Vedeți articolul meu despre BurgerFest unde multă lume din blogosfera s-a supărat pe mine ca am spus public niște lucruri pe care oricum le știa toată lumea.

PS: dacă urmeaza sa aveți un eveniment la care se cere un fotograf, Zavatos is The one. Sigur va surprinde cele mai frumoase momente pentru voi.

5. @Avetisiperoz
Liana e deja veterana în blogosfera, a avut campanii și proiecte foarte cool și are condei frumos. M-am bucurat când am (re) descoperit-o și pe Instagram deși cred ca acolo e mai puțin activa decât pe blog. Oricum, are un feed clean și organizat cromatic dacă va uitați cu atenție, ceea ce mi-e mi se pare foarte greu de obținut.

BONUS * @Ici495
Știți momentele alea în care ai nevoie de o pauza, macar 3-4min în care sa te reculegi? Aici dau eu scroll când am nevoie să-mi golesc mintea și să-mi încânt privirea.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: