7 lucruri învățate în 7 ani. 

 

 

1. Sa fiu iubita. Am simțit ce înseamnă că altcineva sa te iubească mai mult decât pe el.

 

2. Sa ma iubesc. Prin ochii lui am văzut cât de minunata sunt, cât de frumoasa, ca pot sa fac orice dacă îmi las aripile da zboare.

 

3. Am învățat ce înseamnă să ai lângă tine un bărbat  adevărat. Am învățat ca lângă un astfel de om e suficient sa fiu femeie. Am învățat ca usil ele deschide el și copiii se cresc impreuna.

 

4. Am învățat cum trebuie sa fie un tata. Sa pupe când copilul cade, sa mângâie când curg lacrimi și sa asculte când e nevoie. Un tata nu trebuie învățat, un tata simte ca o mama.

 

5. Am învățat ca valorile pe care tu le ai ca om sunt cele mai importante. Familia, respectul și dragostea pentru lucruri simple.

 

6. Am învățat sa îl cunosc, am învățat sa citesc într-o privire cât n-ar spune cărți întregi. Am învățat ca asta nu se învață. Se simte atunci când el e pentru tine și tu pentru el.

 

7. Și cel mai important, am învățat ca nu contează ce cred alții. Dacă inima îți bate în piept și sufletul urla de fericire, înseamnă că ai ales bine.

 

Cât am trăit noi în 7 ani, nu trăiesc alții într-o viata. Sper doar ca într-o zi, când copiii noștri vor citi, sa știe precis ce sa caute pentru ei.

 

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, 5 nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, 6 nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, 7 acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 thought on “7 lucruri învățate în 7 ani. 

 1. La punctul 3 a scapat un typo..doar daca nu cumva te-ai maritat cu Conan :))
  Altfel…la multi ani impreuna, cu sanatate si bucurii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: