Se poate și calitate la preț redus. Doar să știi de unde să cumperi.

Îmi amintesc și acum prima zi de școală și ce emoții am avut atunci. O țin minte și pe mama frumos îmbrăcată și cu florile în mână. Îmi amintesc drumul până la școală și pozele făcute și țin minte precis cu ce eram îmbrăcată: cămașa și sorțulețul călcate bine, ciorapei albi și părul prins în coadă. Recunosc că nu îmi amintesc mai nimic despre ce s-a intmplat în clasă, dar știu că a fost mare eveniment toată pregătirea pentru prima zi de școală.

Acum sunt mamă de școlăriță, Sofia intră în primul ei an de școală. La noi evenimentele s-au sincronizat așa că emoția e la dublu, prima zi de creșă și pentru Noah. Îmi place tare mult forfota asta de început de an școlar, pregătirile și cumpărăturile. Mai puțin îmi place gaura din buget dar pentru asta am reușit să o scoatem cumva la capăt și vă invit să citiți cu atenție în continuare pentru că în curând pregătesc și o surpiza pentru dumneavoastră.

Dacă la Sofia treaba e puțin, dar foarte puțin mai ușoară pentru că avem uniformă și deci lucrurile sunt mai simple, la Noah e mai complicat nu doar pentru că merge la creșă, ci și pentru că ei la vârsta asta cesc mai ceva că prinții din povești. La Creșa Daneză, așa cum v-am povestit și în trecut, ce îi definește cel mai bine este timpul petrecut afară, la joacă, indiferent de vreme. Pentru că nu vremea este nepotrivită ci de cele mai multe ori noi suntem echipați nepotrivit. Avem nevoie de multe rânduri de haine, calitative și care să reziste foarte bine în timp. Iar acesta este un aspect cu care cei de la TEX, brand disponibil exclusiv la Carrefour se mândresc și pe care eu l-am testat îndelung încă de când era Sofia mai micuță.

Materialele și raportul calitate/preț sunt foarte bune, vă spun la sigur pentru că și eu am haine de la raionul de copii și puteți fi convinse că (încă) mă mândresc cu asta. Nu cred că există test pe care ele să nu îl fi trecut: noroi, mâncare, căzături și multe, dar foarte multe spălări.

În perioada imediat următoare au reduceri mari pe site, dar ce vă recomand eu este să vă abonați la newsletterul lor. Nici eu nu citesc mereu mail-urile cu reclamele, dar dacă aș putea bifa la toate magazinele fix secțiunea care mă interesează, așa cum se poate pe carrefour.ro/tex, sigur le-aș verifica mai des. Cert este că singura mea “suparare” a fost că mereu aflam târziu și nu mai găseam măsuri, așa că acum am bifat cu un like și pe pagina lor de Facebook dar și pe Instagram (my guilty pleasure, știți doar). Dacă totuși le ratați, să știți că tot în magazinele fizice au cea mai mare varietate de hăinuțe pentru copii si articolele de puericultură – premergatoare, biberoane, carucioare, leagane.

Ce vă sfătuiesc atunci când cumpărați hainele pentru grădiniță sau creșă este să căutați să fie cât mai comode pentru copii, să fie din bumbac de calitate și să aveți siguranța că rezistă în timp. Și mai puțin să conteze eticheta de firmă. Mai bine păstrați banii pentru o vacanță în care să strângeți amintiri împreună. Iar dacă vreți să fiți și mai chibzuiți vă invit să urmăriți pagina de Facebook a subsemnatei pentru că urmează în curând un cadou pentru voi, cititoarele mele, mame de copii fericiți.  Până atunci puteți sa vedeti colectia TEX baby AICI și să îmi spuneți ce vă face mai tare cu ochiul.

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: