Prima zi de școală și primul picior în ghips.

Prima zi de școală

Să o luam cu începutul. In prima zi de grădiniță am plâns cu lacrimi de crocodil când am văzut-o ce fericită intra în clasă . Pentru că da, sunt una din mamele acelea plângåcioase. Eu am plâns și când ea a avut prima noapte dormit fără suzeta. Stăteam cu ea în mână și nu înțelegeam ce se întâmplă, eu de acum ce fac?

După aceasta introducere puteți doar să vă imaginați cam cât de emoționată am fost în prima zi de școală. Eu, că ea era doar super fericită și entuziasmată. Așa că am înghițit în sec și mi-am pus emoțiile în cui.

Sofia merge la o școală de stat, așa că prima zi a ei a semănat super mult cu prima zi a mea de acum mulți ani. Chiar dacă lucrurile se schimba în timp, copiii rămân la fel. Forfota din curtea scolii, zumzetul continuu de pe coridoare, toți apretați și eleganți. Mai mare dragul să te uiți la ei.

Și la ea, Sofia mea. Curioasă dar prudentă, îndrăzneață dar și temătoare în același timp. Iubesc cum copiii privesc mereu începuturile ca pe ceva fantastic, indiferent despre ce e vorba. Îmi doresc doar ca în drumul ei să găsească numai dascăli buni, oameni cu har care să știe să ii păstreze curiozitatea vie, să pună în ghiozdanul ei doar voie bună și informație valoroasă. Să crească în ea pofta de a crește, de a descoperi.

Și bineînțeles, asa cum le sta Tomeștilor bine, orice început la noi trebuie marcat cum se cuvine. Asa ca domnișoara astăzi are piciorul în ghips, o entorsă de toată frumusețea și dureroasă tare. Experiența la medic a fost îngrozitoare, dar am sa revin cu articol separat pentru că nu vreau să umbresc nota de veselie a acestui articol.

PS: luni începe și Noah creșa, asa ca n-am terminat încă toate „începuturile”. Stați pe aproape.

PPS: în prima zi de școală au desenat. Fiecare ce a vrut. Ea l-a desenat pe Noah, a zis ca a vrut să se uite la desen ca să-i mai treacă dorul. Dragoste de frați.

rrem

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: