Miros de toamnă și evenimente cu amintiri

O rochie noua încă cu eticheta, ce așteaptă sa fie purtata într-un moment special. Un parfum special ales, cu note puternice, care sa îți aducă mereu imaginea unei zile anume atunci când îl mirosi. Machiajul perfect, care e acolo doar ca să potrivească mai bine zâmbetul tău.

Detalii frivole dar cu atât de mult sens pentru tine într-un moment în care ai nevoie de ele. Acum un an am plecat pentru prima oară de acasă, la un eveniment cu și despre adulți, după mai bine de 3 ani doar de mamicie. Simțeam nevoia sa port o conversație fără întreruperi, sa ascult oameni povestind și altceva decât despre scutece și tantrumuri, voiam sa ascult povesti care sa ma inspire, sa întâlnesc oameni noi și vechi.

Asta a fost pentru mine anul trecut Webstock, cel mai mare eveniment din blogosfera, care reunește nu doar bloggeri, ci și oameni din media, digital, PR, agenții și clienți, oameni cu povesti și cariere de admirat, inovatori în domeniile lor. Acolo mi-am cunoscut cea mai buna prietena, omul pe care știu ca dacă îl sun în miez de noapte sigur e acolo pentru mine. Așa că vă puteți imagina cu cât entuziasm aștept ziua de mâine, când Webstock aniversează 10 ani.

Rochia e alta, mirosul același. Ce voiam eu sa va spun este sa căutați mereu locurile și oamenii de care aveți nevoie, subiecte care va pasionează și care va ajuta sa creșteți. Pe voi, nu doar pentru copii. Și sa nu credeți ca e dovadă de egoism, ba din contra. Cum altfel am putea sa ne inspiram copiii sa facă mai mult, sa își dorească mai sus, dacă noi ne plafonam?

Ne auzim mâine cu povesti de la fata locului.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: