Mamă rea la orizont.

Am câteva articole în draft, nu mai departe de un click. Dar astăzi a fost o zi atât de ciudată, încât trebuie cumva să o marchez.

Las asta scris aici pentru toate mamele din lume care au zile în care oricât de mult și-ar dori nimic nu iese cum trebuie. O negociere n-am câștigat azi, o discuție n-am purtat cu ei pana la capăt fără ca cineva sa se supere la sfârșit.

Sunt și zile din astea, în care efectiv îmi vine sa le dau un șut în fund și sa le zic Gataaaaa. Sau o varianta ar fi sa ii bag înapoi în burta, unde era liniște mereu.

Problema nu e la ei, știu asta. Noi trecem printr-o grămadă de schimbări, avem mult de lucru, Sofiei încă nu i-am găsit un afterschool decent, aproape de școală și accesibil. Parca toate cele din centru au preturi de nave spatiale, nu de 5 ore cu prânz și joaca.

Seara după ce ei adorm nu reușesc niciodată sa leg doua vorbe cu nimeni, nici măcar cu mine. Asta dacă mai ajung sa ies din camera lor, de cele mai multe ori acolo rămân pana dimineața.

Ei și parcă fix în zilele astea ăștia mici  au o baterie înfiptă în dos. Una care nu se termină. Sar, urlă, se aruncă, cad, plâng și apoi de la capăt. Nu apuc să termin o propoziție că ei deja sunt în celălalt capăt al parcului, iar dacă printr-o minune apucă cineva sa mă audă, răspunsul e sigur NU. Și vorbesc la plural pentru ca azi mi-am dat seama ca nu mai am nici un bebeluș în casa. Am o fetita de școală și un pitic care e undeva între copil mare și copil mic dar care pare ca știe non stop CE vrea.

Domnișoara are talente preadolescentine, pe când tânărul acum face cunoștință cu tantrumul. Și problema nu e că se ceartă ei doi, ci ca fac front comun. Ei și pune-te, Amino, cu doi dacă poți. Nu poți.

Nu că-mi plâng de milă, dar v-am scris ca să ne plângem de milă împreună. Știți vorba  aia, unde-s doi puterea crește.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Sau poate azi vrei doar sa ne plângem împreună 😂 Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: