Esca, Delia și Cabral.

Va povesteam săptămâna trecută ca toamna începe mereu cu Webstock, evenimentul care aduce la un loc sute de bloggeri, oameni din agenții și PR, branduri și clienți consacrați.

Dar nu e doar despre a aduce publicul la un loc, ci de a strânge pe scena Webstock oameni unul și unul. Anul acesta, în special, am avut impresia ca fiecare invitat venea în completarea celuilalt. A fost o senzație tare faina, îmi pare doar rău că n-am apucat sa rămân pana la final asa ca va las mai jos un rezumat al primei părți, dar voi puteți oricum sa va uitați și la înregistrarea evenimentului, AICI.

Cornel Amariei inventator, 30 under 30

„Nu privați copiii de tehnologie, mai degrabă dirijatile atenția către jocurile care pot avea și substrat educativ. Și uneori lăsații liberi și aveți încredere în ei. Mie mama mi-a spus când eram mic: „Dacă vrei sa fumezi, vino la mine sa te învăț cum se face”. Am plecat la 14 ani de acasă și niciodată n-am fumat sau avut alt viciu. „

Mihaela noroc, fotograf

După ce a colindat lumea cu camera foto în mana, după ce a fotografiat sute de femei, a avut interviuri la BBC și CNN, a publicat o carte iar acum s-a oprit la cel mai greu job din lume: este mamă.

Următorul proiect este o carte cu copii și dedicată în special fetițelor. Vrea sa surprindă imagini dee la faza de bebeluș pana la bătrânețe a femeii, pentru ca tinerele fete sa își dea seama cum evoluează viața.

„Frumusețe este în ochii privitorului.”

Atunci când faci o fotografie, oricui, profesionist sau nu, trebuie sa te gândești la impactul pe care îl poate avea asupra acelei persoane. În unele tari ai nevoie de acordul tatălui, al fratelui, deși femeile sunt adulte. În altele, cum este America de Sud, se tem sa se fotografieze pentru ca pot fi rapite sau abuzate de carteluri. Întotdeauna trebuie sa ai permisiunea celui pe care îl fotografiezi.

Oare noi avem permisiunea copiilor?

Vlad Voiculescu

Magic câmp a strâns 500.000 EUR în 3 săptămâni iar în noiembrie anul acesta casa va fi gata, casa pentru parintii copiilor de la oncologie, dar se pare că nu va fi doar una.

Iar despre politica, Vlad Voiculescu spunea, pe scurt, asa:

Pentru a avea un stat funcțional este nevoie de implicare sociala, politica și instituții puternice cu oameni cu cap și coloana vertebrala la conducere.

Cabral

Al doilea panel a început în forță cu un discurs foarte colorat (fără aluzii deși asa ar părea) dar impresionant în felul sau.

Spunea asa, dar va recomand sa va uitați puțin la înregistrare, se furnică pielea pe tine:

„Suntem câțiva imbecili, fiecare face zgomot în coltul sau, dar nu suntem impreuna. Ar trebui sa strângem randurile”

Laura Barbu Brand and marketing communication

Un studiu recent arata că peste 65% din români ar vrea să trăiască mai frumos, să simtă mai mult prezenta din off-line. Video-ul trăiește frumos marca Vodafone despre cum tehnologia poate sa ne aduca mai aproape în real a rulat pe fundal în timp ce Delia a făcut Show.

Nu întâmplător am omis sa scriu ceva despre Andreea Esca. Va rog sa va uitați la o parte din înregistrarea cu ea și sa trageți singuri concluziile. N-am întâlnit pana acum modestie asa autentică.

LIVE ANDREEA ESCA

Am impresia ca Webstock crește miza de la an la an, asa ca abia aștept ce ne rezerva pentru 2019.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: