Tu unde te tunzi? #LIFESTORY 7

Hai sa va spun și povestea parului, ca în rest v-am spus de toate. Și dacă tot e vineri seara și avem zi de #LIFESTORY, zic ca se potrivește la fix o discuție tete a tete.

Long story short, adică pe scurt, pana acum ceva timp aveam o întreaga lista de întrebări și răspunsuri ori de câte ori trebuia sa îmi tund chiar și doar puțin din vârfuri. Pana prin clasa a 2- a am avut parul foarte lung, pana la fund, uneori trebuia sa am grija sa nu ma așez pe el. Dumnezeu m-a înzestrat cu o podoabă capilara deasa și sănătoasă. Dar știți cum e, când ai parul des le invidiezi pe cele care reușesc sa își facă orice coafura din doua mișcări, când îl ai drept îl vrei creț și tot asa.

Cum spuneam, mare parte din copilarie am avut parul lung, negru și mult. Dar și când m-am tuns, nu m-am încurcat. Bob, scurt, pana la urechi. A fost un soc și pentru mine, și pentru mama. Și am jurat atunci ca nu-l mai tund. Pana în liceu când bobul Victoriei Beckham făcea furori. Doar ca Victoria e Victoria, și Amina la 14 ani era o puștoaică slaba moarta, cu gatul lung și 1.76. Doar sa va imaginati, dar va scutesc eu de efort, arătam groaznic.

A trecut și asta, am mai avut ceva experiente cu vopsitul dar mi-au trecut repede, asa ca de la 18 ani vopsea n-am mai pus în el. De tuns radical asa, adică vizibil cu ochiul liber l-am tuns de doua ori. Odată când eram gravidă cu Noah, și acum. Adică pana la umeri ca mai mult nu îmi permite statura.

fbt

Am învățat în timp ca în ce privește parul contează doar 3 lucruri:

-sa știi ca poți sa tai, nu-i bai, creste la loc. Și dacă nu experimentam acum, atunci când?

-sa ai grija de el, sa îl iubești asa cum e. Cred ca și parul asta simte când nu îți place de el și se revoltă.

-sa găsești omul care sa știe cum sa aibă grija de el. Știți vorba aia, sa aibă mana bună și sa ai încredere ca știe ce face.

Eu de peste 8 ani ma tund doar la Monica, o găsiți la Dressing, fix în piața la Dorobanți, lângă florăria Iris. Are femeia asta o mana, ceva incredibil. Și știți cum e, când și nunta și botezurilor și cumetriile și evenimentele… recomandare mai bună nu exista.

Acum eu v-am spus povestea parului, v-am și oferit omul meu de încredere, dar o cosmeticiana bună în București știm? Și musai într-o zona centrala. Ca povestea sprâncenelor pot sa o spun doar când o găsesc pe doamna asta minunata care știu ca exista doar ca încă n-am descoperit-o eu. Și la sprâncene sunt si mai critică 😂

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3 thoughts on “Tu unde te tunzi? #LIFESTORY 7

  1. Pentru sprancene incearca Elena – estet studio (o gasesti pe FB). Nu e ultra-central, e pe langa Oraselul Copiilor, dar merita! Pe mine m-a convins de le-am vopsit, am crezut ca o sa imi stea inima in loc cand o sa ma vad, dar surpriza! Erau naturale si frumoase! Cred ca de la Printesa Urbana am aflat de doamna asta, dar e mi-nu-na-ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: