Intrăm cu muci în grădiniță?

Am tot vorbit zilele trecute pe pagina de Facebook a blogului despre sezonul asta rece și despre teama părinților de a scoate copiii afara. E drept ca ne dorim sa ii protejam și sa ii ferim de orice le-ar putea face rău, dar oare chiar asta facem? Febra, tuse, muci și toate cele care ne scot peri albi, când sunt ele motiv de îngrijorare și când nu? Și mai știu o întrebare care stârnește controverse în rândul părinților, dacă ducem sau nu copiii cu muci în colectivitate.

Eu nu sunt specialist, nici medic dar cred ca știu precis unde putem afla răspunsurile corecte. Maine va invit cu drag la primul eveniment pe care îl voi modera la invitația echipei Social Moms „Sănătatea copilului în sezonul rece” . Cred ca subiectul mi se potrivește perfect, as putea sa vorbesc ore în șir despre toate temerile și întrebările ce mi se păreau fără răspuns. N-am sa fac asta, în schimb am sa le dau voie speakeri lor sa ridice vălul de ceață de pe ochii nostri:

 • Roxana Hristianovici, medic pediatru si consultant in alaptare ne va vorbi despre imunitate si ne va raspunde la intrebarile de ce racim in sezonul rece, cand ne sperie febra, care sunt diferentele intre gripa si raceala, antibioticul ne este prieten sau dusman?

 • Ioana Onea, Specialist Promovare în cadrul companiei Dacia Plant, va vorbi despre importanța administrării soluțiilor naturale la copii, va oferi sfaturi și retete naturale pentru îngerași, destinate în special ameliorării durerilor de gât şi menţinerii unei imunităţi bune, mai ales în sezonul rece.

 • Alexandra Schnaider, medic specialist ORL ne va lamuri ce facem in privinta mucilor, vom afla cum ii tratam, cand mergem la doctor si cum ajungem la otite. Vom afla si raspunsurile la intrebarile legate de rosu in gat, purtătorii sanatosi de Streptococ Beta-hemoliticgrupA si Laringita acuta subglotica.

Am tras cu ochiul la prezentările lor și vă spun că veți afla lucruri foarte utile și interesante. Evenimentul este gratuit și  începe mâine la ora 18:00, la Crown Cișmigiu și mi-ar plăcea tare mult sa ma trageți de mânecă dacă reușiți sa ajungeți. Puteți sa va înscrieți încă accesând link-ul ACESTA.

Dacă nu, puteți urmări și transmisiunea live AICI sau pe pagina de Facebook Social Moms, iar dacă aveți întrebări specifice pentru oricare dintre cei trei speakeri puteți sa le lăsați la acest articol iar eu am sa ma asigur ca vor primii răspuns.

Pentru ca toate aceste informații sa fie accesibile tuturor și pentru ca au avut încredere în mine, deși am un car de emoții (constructive sper) mulțumesc echipei din spatele acestui blog Parenting Ads și sponsorilor acestui eveniment : Lidl, Dacia Plant, ETI, Heitmann și Boiron.

Ne vedem mâine, de la 18:00!

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 thought on “Intrăm cu muci în grădiniță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: