Petrecere de copii-ce sa faci ca să fie un succes.

Sa respecți dorințele copilului

Ziua este despre copil nu despre invitati și nu despre noi, părinții. Toți ne imaginam zilele copilului într-un fel sau altul dar trebuie mereu sa ținem minte ca aceasta zi este despre el. Tortul care ii place, locul pe care și-l dorește și tot asa.

Știu că uneori copiii au dorințe fantastice, dar observ tot mai des și părinți care fac petreceri mai mult de ochii celor din jur și nu pentru ca cel mic își vede ziua asa.

Sa investești într un animator bun.

De 3 ani am descoperit-o pe Monica Petcu (search pe Facebook) și petrecerile noastre s-au schimbat complet. Animatorii buni sunt rari, ascultați ce va spun. Dar unul bun va schimba cu totul atmosfera.

Mâncarea

Știu că în general oamenii au grija sa oferă mâncare sănătoasă dar fiți atenți și la preferintele/restricțiile celor invitați. Noi, de exemplu, nu mâncăm porc deloc. E o alegere personala și e destul de dificil sa ne trezim pe la petreceri ca n-avem ce manca. Sofia e mare și știe singura ce sa mănânce și ce nu dar Noah e încă mic.

La fel cred ca e și pentru persoanele vegetariene sau cu diferite intolerante. Puteți atunci când faceți invitația sa întrebați și acest aspect.

 Timpul sa nu fie cu ceas

Majoritatea locurilor de joaca au program de 2-3h dar eu mereu am negociat ca petrecerea noastră sa fie ultima din zi astfel încât sa putem sta pana la ultimul invitat și nu pana se scurge timpul. Am preferat sa plătesc un cost extra dar sa știu ca nu trebuie sa dau invitații afara.

 Sa puneți mai mult preț pe oameni decât pe lucruri.

Cred ca asta e o lecție pentru orice familie, indiferent de bugetul de care dispuneți. Știți cum e, bani azi ai și mâine poate nu, dar relațiile dintre oameni sunt neprețuite. Învățați copiii sa se bucure de cei pe care ii au în jur în astfel de momente și nu de cadourile scumpe pe care le primesc.

Anul asta este primul în care Sofia nu a avut  petrecere fix de ziua ei. În curând ne mutam în casa noua și ea și-a dorit ca petrecerea sa fie una în pijamale și ca prietenii sa rămână peste noapte. Încă ma pregătesc psihic pentru asta, dar mai avem câteva săptămâni pana atunci.

În schimb ieri, fix de ziua ei, am pregătit o zi speciala. Simțeam ca are nevoie de toată atenția noastră asa ca mama a rămas cu Noah iar noi am petrecut o zi la piscina, la film și alte activități pe care și le-a dorit ea. Cred ca a fost fericita, sper sa fie o amintire frumoasa peste ani. N-am nici o poza de ieri, am lăsat telefoanele în geanta doar în caz de ceva urgenta cu Noah, asa ca amintire digitala ioc, dar asta din suflet face cât toate pozele din lume.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: