Pleacă copilul de acasă! Ce mă fac??

La începutul acestei săptămâni am aflat ca doamna învățătoare a câștigat ceva tabără scurta oferita de primarie. Copiii ar trebui sa plece de sâmbătă dimineață până duminică seară la Brașov.

Prima oara m-am bucurat, apoi mi-am amintit toate emoțiile pe care le-am trăit atunci când Sofia a plecat pentru o zi în excursie cu grădinița în primăvara trecuta. M-am frecat dintr-un colt în altul al casei, am plecat afara cu Noah și mi-am găsit de lucru și n-am fost întreaga pana când nu am văzut-o coborând întreaga din autocar.

Și întrebarea e, când ii lăsăm sa plece? Pai eu cred ca în cazul nostru răspunsul e la Sofi. Am întrebat-o dacă se simte pregătită sa plece peste noapte, mi-a pus un milion de întrebări despre cum va fi și a hotărât ca abia așteaptă. Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, Sofia are 6 ani împliniți săptămâna trecută.

Bineînțeles ca înainte sa ii spun ei, și am apreciat tare ca doamna învățătoare ne-a anunțat întâi pe noi și abia apoi le-a spus și lor, am verificat locația, m-am asigurat ca cei mici pleacă în autocar cu centuri și ca fiecare are loc pe scaun. Am auzit de excursii în care se pleca cu câte 3 copii pe 2 locuri pentru ca era mai ieftin asa. Nu, atunci când vine vorba de copii nu exista mai ieftin.

Excursia are multe activități incluse, suficient de multe încât sa fie distractiv dar și suficient de puține încât sa nu fie obositor. Vor avea foc de tabăra seara, prânzul în centrul Brașovului și tot asa. Parca as merge și eu :)).

Acum ma rog doar sa fie bine și sa se întoarcă cu amintiri frumoase. Și tot azi mi-am dat seama cât de mult contează învățătoarea și cât de implicata este dânsa. Om perfect nu exista, dar acolo unde este bunăvointa toate se pot îndrepta. Mini tabăra asta este gratuita, doamna a câștigat locurile de la primărie și mi se pare o reușită foarte frumoasă.

 

Yuhuuu, prima oara când pleacă copilul de acasă. Sa ne țineți pumnii.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: