Astăzi am primit cel mai frumos compliment din „vârsta” mea. #LIFESTORY 8

Eram în Mall la Băneasa, am avut ceva treabă pentru un proiect care va apărea în curând pe blog și înainte să plec am trecut pe la insula Iqos. Da, știu, sunt fumătoare și încă n-am suficientă motivație ca să mă las. M-am lăsat de fumat prima oară când am rămas însărcinată cu Sofia, în secunda doi. Apoi am revenit la fumat ceva ani mai târziu și m-am lăsat iar când am rămas gravidă cu Noah.

Acum am descoperit șmecheriile astea de la Iqos, care nu cred că sunt sănătoase dar cred că sunt mai ok decât varianta clasică sau decât cea electronică cu lichid. Am citit mult despre subiect, asta e părerea mea acum, singura recomandare pe care pot să o fac este să vă lăsați de fumat. E singurul lucru sănătos.

Revenind la oile noastre, că despre complimentul ăsta minunat pe care l-am primit azi voiam să vă povestesc doar. Așa, ajung la insula Iqos și mă întâmpină o domnișoară frumușică foc, mă întreabă ce doresc, etc, etc. Trebuia să îmi fac un cont la ei pentru a beneficia de nu știu ce ofertă așa că iau tableta domnișoarei și bifez cu încredere că sunt majoră, de ceva timp chiar. La care o văd că se oprește așa, serioasă, și mă întreabă:

„Sunteți majoră?!?”

Say what? Bărbate miu zice că m-am umflat ca un cocoș și că radiam. Pai cum să nu danseze hainele pe mine de fericire când am auzit asta?

E adevărat, am pățiți și la film, era unul 18+. Când aveam 22 de ani, și la cumpărături în Italia când am cerut țigări, atunci aveam 24. Dar credeam ca după 25 de ani (my scarry age, am povestit de ce îmi era frica de vârsta asta aici) nu o să mai pup așa ceva.

No, articolul asta înțeleg că l-am scris ca să mă laud, dar pe cuvant dacă puteam să țin asta doar pentru mine. Dacă aveți puțină răbdare în curând vă invit și la majorat.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: