Știați că…

Nu știu dacă mai am printre cititoare burtici curioase dar sigur o sa va amuzați și voi la fel de tare ca și mine când va veți aminti ce frumoasa și speciala e perioada sarcinii.

♥Celulele bebelușului rămân pentru totdeauna în corpul mamei. Iar asta înseamnă că suntem 2in1 pentru tot restul vieții, la propriu.

♥Inima se mărește în timpul sarcinii. Asa se explica unde încape atâta iubire.

♥Se nasc mai mulți băieți decât fete, asa spun studiile recente. Asta înseamnă probabil ca va fi coada la ușile mamelor de fete, nu? 😂

♥Travaliul este considerat ca efort – echivalentul unui maraton de 2000 de metri? Data viitoare când va întreabă cineva daca ați participat la maraton sa spuneți ca da, ne-am înțeles?

♥Poate fi greu de crezut, insa pana in anii ’60 ai secolului trecut, femeile insarcinate erau incurajate sa fumeze, prin intermediul reclamelor care beneficiau de aprobarea medicilor, intrucat aceasta practica le-ar fi ajutat sa se relaxeze! Acum sper ca știe toată lumea ca „relaxarea” indusa de țigară este placebo, nu?

♥Cam în jurul vârstei de 4 luni intrauterine, bebelușul începe sa facă… pipi. Cam 1l pe zi! Și apoi îl gustă. Curioși de mici, nu?

♥Bebelușii plâng încă din burtica. Nu ii auzim din cauza lichidului amniotic, ceea ce cred ca este spre binele nostru. Mi s-ar rupe sufletul sa îl aud plângând și sa nu pot sa îl ating, chiar dacă teoretic suntem.. lipiți.

♥Trei din patru femei au parte de „linea negra”, adică o linie închisă la culoare care străbate vertical abdomenul. Eu am fost una din cele trei, de doua ori chiar. Nu va speriați, în majoritatea cazurilor dispare după naștere.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: