Povestea periutei de dinti de la nemti.

Ce nu v-am povestit niciodată până acum este că în copilărie, majoritatea vacanțelor de vară le petreceam în Germania, la rudele din partea tatălui meu. Plecam cu ai mei la Timișoara pe 15 iunie, stăteam doua săptămâni la bunica, apoi până în august eram acolo, la nemți.

Era foarte fain, mai ales când ma întorceam plina de lucruri care la noi erau foarte greu de găsit sau deloc. Practic era Craciunul in mijlocul verii pentru mine. Așa s-a întâmplat și în vara în care mi-am cumpărat prima periuța electrică. Treaba asta cu gadgeturile și obsesia pentru tehnologie cred că o moștenesc cumva de la tata. Și acum are telefoane mai noi înaintea mea și tot felul de device-uri complicate. 

Ziceam de periuța electrică, care pe vremea aia era un fel de OZN care te spăla singur pe dinți. Avea baterii și mai știu că era și roz. Altceva nu îmi mai amintesc pentru că după primele doua spălări a ajuns într-un colț de raft iar apoi probabil că la gunoi. Nu făcea mare lucru, se mișca ca un melc epuizat și la sfârșit dinții tot nu erau curați.

Când am primit zilele trecute coletul de la Oral-B am zis hmm… dar i-am dat o șansă. Eiii, și să vă povestesc ce răsfăț e la mine în gură, de n-aș fi zis. În primul rând arată tot ca un fel de OZN, doar că unul mult mai actual. Întâi să vă spun ce are în pachet, ca să știți la ce să vă așteptați dacă vă hotărâți să vă răsfățați și voi dinții de sărbători:

 

Recunosc că acesta e un review rapid, la doar o săptămână de folosire. Vă spun asta ca să știți că periuța face așa de multe încât e nevoie de timp ca să te împrietenești bine cu ea. Ce am descoperit până acum:

-are un buton de on/off și altul pentru alegerea functie (periaj normal, periaj profund, periaj sensitive și periajul limbii) și activarea Bluetooth

-de Bluetooth aveți nevoie pentru a conecta periuța cu aplicația Oral-B pe care trebuie să o descărcați pe telefon.

-puneți telefonul în suportul special din pachet și de acolo vă reglati fața astfel încât aplicația să poată monitoriza timpul de spălare și cât de bine ați periat fiecare zonă în parte. Dacă doriți, aplicația monitorizează și cât de des vă periați, cât timp, dacă ați avut sângerări gingivale sau nu, etc…

-are senzor de presiune, adică vibrează atunci când apăsați prea tare, se poate întâmpla asta mai ales dacă ați folosit mult timp periuța clasică. 

-tot din aplicație puteți alege și culoarea ledului. Asta nu-i neapărat ceva ce aveți nevoie, dar hei, e un plus chiar distractiv.

Eu încă mă distrez cu ea, fiecare spălat pe dinți e acum o aventură. Ceea ce e foarte bine, pentru că spălatul pe dinti pentru mine era mai mult o obligație decât o placere. Plăcerea asta nu e chiar ieftină, eu am primit-o cadou de la Oral B, cărora le foarte mulțumesc, dar am căutat puțin pe google și am văzut că există oferte bune pe câteva site-uri în această perioadă. Plus că o puteti folosi împreună cu sotul, dacă cumpărați si capete separat, deci investiția nu e chiar mare și vă spun că va schimba viața dinților dumneavoastră. 

 

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: