Cum am făcut bradul asa devreme??!?

În după amiaza aceasta am împodobit bradul, e primul an în care”rupem” tradiția. Noi făceam mereu bradul de Ajun, dar anul acesta Sofia a insistat sa îl facem mai devreme.

A spus ca vrea sa tina Crăciunul mai mult, dar abia după ce l-am împodobit am aflat cu adevărat de ce:

-Gata, mami, acum poate sa vina Mosul oricând. Avem bradul. Abia aștept sa vad dimineața dacă a venit la mine prima oara.

Nu e chiar un brad de Instagram, dar fiecare care a pus ce a vrut, pe unde a vrut. Iar asta îl face cel mai frumos, pentru ca e plin de amintiri.

Înțeleg de unde i-a venit idea. Anul trecut când Noah a împlinit un an am avut o petrecere între prieteni, iar parte din cadourile moșului erau ținutele lor pentru petrecere. Asa ca Mosul a venit pe 23 decembrie, dimineața, chiar de ziua lui Noah.

Nu-i nimic, vom avea magia Crăciunului în fiecare dimineață iar așteptarea va face momentul mai frumos, nu? Știți, noi avem o tradiție. În fiecare an de când avem copii, ei au primit câte un glob special. De la noi, nu de la Mosu. O balerina, un fulg, o coroana de lauri, un căluț, și altele. Fiecare cu semnificația lui aparte. Fiecare glob ii reprezinta pe ei în anul care tocmai a trecut.

Pentru anul asta încă n-am luat nimic, am zis ca mai am timp, m-a găsit nepregătit bradul asta. Dar săptămâna asta ma ocup. Știu precis ce caut, sper doar sa găsesc.

Voi ce tradiții aveți de Crăciun?

Vă pupam toți patru😍

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: