Cadoul pe care toată lumea și-l dorește. Sigur îl vei primi și tu! 

Știu, știu. Probabil că vă așteptați să spun că sănătate, fericire, zen și liniște. Nu contest, fără astea nu prea putem să ne bucurăm cu adevărat de nimic altceva, dar nici nu putem să dăruim asta într-o cutie. Deși oho, ce bussines profitabil ar fi, zice antreprenorul din mine. 😂 Dar vreau să vă povestesc despre alt cadou, la care probabil că nu v-ați gândit încă.

Mie îmi plac lucrurile materiale, de la cele mai simple, la cele mai complexe. Îmi plac bijuteriile (cum să nu cu un soț bijutier), îmi plac cărțile, hainele, obiectele de papetărie (my guilty pleasure, cu asta nu dă nimeni niciodată greș la mine), cadourile personalizate, orice știu că e pentru mine și vine ambalat frumos.

Dar! Cel mai mult îmi place să primesc timp. Și nu la timpul acela pentru mine, deși n-aș spună pas. În fiecare cadou pe care îl primesc știu că un om a petrecut câteva minute, ore să găsească ceva pentru MINE. Asta văd în orice cadou primesc și asta am grija să ofer de fiecare dată când fac un cadou.

Să mă gândesc cine e acea persoană, ce i-ar plăcea cu adevărat. Foarte rar cumpăr ceva ce știu că are nevoie. De nevoi mai devreme sau mai târziu ne ocupam singuri, dar la plăceri renunțăm prima dată.

Primul cadou primit de la soțul meu a fost o pereche de papuci de casă pe care i-am găsit la ușă. Era semnul acela, invitația de a sta împreună fără să fie nevoie să rostim asta. Apoi am primit o rochie, lungă, de seara, pe care o admirasem în vitrina unui magazin într-una din plimbările noastre lungi pe Dorobanți.

Sau strâns ceva cadouri în aproape 8 ani dar fiecare din ele știu că are acolo timp dedicat doar mie, atenție la ce spun sau ce îmi place. Iar asta e ceva cu care nu poți să dai greș.

Vă invit acum de sărbători, atunci când deschideți cutia de cadouri să vedeți întâi timpul din ea. Și să îl oferiți la rândul vostru ori de câte ori dăruiți ceva.

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: