Anul meu sub lupă și un cadou pentru voi. 😍

Plănuiesc să scriu acest articol încă din noiembrie, dar n-am găsit niciodată liniștea să stau să privesc cu adevărat la ce a fost 2018 pentru mine. Aveam și niște grafice frumos lucrate care s-au dus pe apa sâmbetei și nu am energie să le refac. Sau poate totuși  a fost un semn că mai bine vă spun povestea lui 2018, nu cifra din el.

Cu siguranță mai mult decât niște cifre în calendar, a fost un an al schimbărilor pe toate planurile și primul sfârșit de an în care observ lucrurile bune, partea plina a paharului, deși la începutul anului îl pierdeam pe bunicul.

♥M-am căsătorit când aveam 22 de ani și după 7 ani împreună cu Lucian acum simt cum s-a dus furtuna aceia de emoții, de descoperiri și cuceriri, iar în locul ei s-a așternut un calm pe care l-am visat mereu. Am reușit să păstrăm fluturi în stomac la fiecare sărut deși amândoi putem spune cu precizia unui ceas elvețian ce gândește celalalt. Și se spune că n-ai trecut degeaba prin viata dacă ai plantat un copac, ai făcut un copil (sau doi) și ai construit o casă. Primele două erau bifate, dar 2018 a venit și cu o casă nouă, în care sper să ne mutăm cât de curând.

Mai 2014, nunta noastră

♥Sofia a început școala, și deși lucrurile nu au fost așa cum ne-am așteptat mă bucur că am găsit soluția potrivita ca să rezolvam la timp. Noah a început și el creșa, iar faptul că acolo lucrurile sunt fantastic de frumoase și el extrem de fericit, mi-a dat libertatea de a putea să am grija și de lucrurile care îmi plac.

August 2018

♥Am început să fac sport regulat, de două ori pe săptămână, împreună cu Victoria. Tot alături de ea voi începe o campanie pe blog în ianuarie, sper să îmi fiți aproape.

♥Am scris cu regularitate, am publicat aici pe blog o mulțime de articole care au fost citite de peste 200.000 de mame.

♥Tot anul acesta am pornit și prima micro campanie de conștientizare „Tu știi cine îți privește copilul?” care a avut 7 articole, despre care am povestit împreună cu Ruxandra Rusan la Sună bine, la Itsy Bitsy FM și cu Ruxandra Luca pentru rubrica ei din emisiunea „Prietenii de la 11″ de la Antena 1. Am fost invitată ca speaker pentru prima oară, am dezbătut subiectul siguranței copiilor în mediul online la invitația Anei Nicolescu pentru comunitatea de bloggeri pe care a creat-o „Digital Parents Talks”.

Digital Parents Talks

♥Am participat în calitate de Blogger la numeroase evenimente și conferințe: Webstock, Parenting Academy, Social Moms, am fost alaturi de Unicef la Comana și multe altele, mai mari sau mai mici, dar toate extrem de valoroase pentru mine datorita informațiilor și inspirației primita la prima mână și pe care am putut să o împărtășesc cu voi.

 

La Comana, la invitația Unicef

♥Se pare că acesta a fost anul premierelor, pentru că am bifat cu mari emoții și primul eveniment moderat de mine și organizat de Social Moms „Sănătatea copiilor în sezonul rece”.

Primul eveniment moderat de mine. Social moms.

♥Și în 2018 echipa Parenting Ads mi-a fost alături, ajutându-ma sa transform din pasiunea mea pentru scris un job part time. Am colaborat cu 19 branduri mari și alese cu grija: Carrefour, Disney, Kaufland, LG, Fisher Price, Danonino, Lidl, Optissima, OralB si multe altele carora le multumesc pentru incredere. Știu ca subiectul reclamelor online e foarte controversat și deseori prost înțeles, dar sper ca am reușit sa primesc încrederea voastră atunci când vine vorba de produse promovate. Au fost mult mai multe propuneri, pe care le-am refuzat pentru ca eu cred mai tare în puterea pe care o are o încredere construita în timp decât un venit de moment.

Prima pagina din Agenda pentru 2019 

♥Dacă am ajuns sa vorbim despre afaceri, va povestesc și ce se mai întâmplă pe acolo. Probabil ca multi dintre voi știți deja, soțul meu este giuvaergiu și împreună am construit anul acesta prima fabrica de bijuterii din metale si cu pietre pretioase produse 100% în România – SONO Diamanti. Asta a însemnat o munca de peste 3 ani doar pentru acest proiect și alți 10 în spate de experienta, utilaje de ultima generație, un spațiu comercial al nostru, implicarea tuturor celor dragi și un consilier de bussines care mi-a devenit prietena bună și asociat pentru un nou proiect în 2019. Lucian este artist, creația pentru el este terapie și partea asta manuala va rămâne mereu cu noi. Sono Diamanti este un vis de al meu pe care am reușit sa il pornesc chiar si atunci cand sotul meu, desi m-a sprijinit neconditionat, n-a crezut pana in ultima clipa ca se va intampla.

Am început sa scriu primele cuvinte online în 2015, cand aveam 24 de ani. Eram un copil si sunt si acum, care nu doar ca nu îndrăznea sa viseze pana aici, dar nici măcar nu știam ca asa ceva e posibil. Doi copii mai târziu, fără bone, menajere sau alte ajutoare înafară de soțul meu. Dați-mi voie pentru cateva momente sa ma simt mândră ca am crescut si eu odata cu aceasta casa online. Si oho, cate mai avem de invatat.

Și sa va mulțumesc infinit pentru ca fără voi nimic din lista de mai sus nu ar fi fost posibil. Eu ma bucur ca un copil când vad ca cineva se oprește sa îmi lase un gând bun, o părere la rândurile scrise de mine. Nici prin cap nu imi trecea in 2015 ca cineva ar putea sa citeasca ce scriu, nici atat sa se stranga peste 6000 de oameni la un loc. Nu vreau sa fie doar vorbe în vânt, as vrea sa și rămâneți cu ceva de aici, un mic dar din partea mea. Pentru mine cărțile mereu au fost cel mai prețios dar, sunt lucrurile care ma bucura mereu atunci când le primesc sau când le ofer. În cărți putem sa ne retragem când suntem în căutare de răspunsuri, sau sa ne relaxam răsfoind pagini scrise. Tot ce va rog este sa îmi lăsați un comentariu cu articolul vostru preferat de pe blogul meu și sa le dați tag prietenelor voastre ca să poată și ele sa citească. Extragerea am sa o fac în 2019, pe 7 ianuarie, iar coletul va pleca spre voi pe 14 ianuarie, când revin la birou.

Cadoul meu pentru voi😍

Niciodată n-am simțit sfârșitul de an ca pe un final, ci mai degrabă ca pe un nou început ce abia așteaptă sa fie descoperit zi după zi.
Nu știu ce va aduce 2019, dar sper sa fie cel puțin la fel de bun ca 2018. Recitim împreună la anul și vedem ce am mai făcut. Și acum sa încheiem în stilul cu care v-am obișnuit deja:

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 thoughts on “Anul meu sub lupă și un cadou pentru voi. 😍

 1. Doamne, cat esti de tanara! Te admir tare mult, si desi nu sunt mereu de acord cu tine, cred ca sunt putine articole pe care le-am ratat. Mi-am creat un obicei si le urez prietenilor sa aiba ceea ce-mi doresc si mie 😊 : sanatate, bucurii si cat mai mult timp petrecut cu copiii ( si eu am 2 ❤) si sotul! La multi ani!

  1. Ce frumos mi-ai scris. Asta e partea frumoasa a oamenilor, chiar dacă nu sunt mereu de acord. Te îmbrățișez cu drag😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: