Oare ce fel de soacră ai să fii?

V-ați gândit la asta, nu-I așa? Vorbeam azi dimineața la ora de pilates cu fetele fix despre subiectul ăsta. Știți, teoria o știm. Creștem viitori adulți, nu copii. Îi creștem să fie soții independente și respectate, bărbați siguri pe ei dar cu respect pentru femeia care le va fi soție.

Dar serios acum, vă închipuiți cam cum vă fi cand va bate la ușa primul iubit? Sau când va veni la masă prima iubită? Pfoa, cred că o să fie o etapă cel puțin interesantă și, teoretic se zice că dacă ne facem treaba bine până atunci, ar trebui să își aleagă pe cineva după chipul și asemănarea lor. Doar că vedeți dumneavoastră, nimic nu poate da o garantie că fix așa se va întâmpla. Cunosc muuulte cupluri în care există bărbați jos pălăria și femei meah. Sau femei incredibil de puternice și respectate cu bărbați așa-și așa.

Dar aici e partea delicată. Că ce îmi place mie nu e musai să le placă și lor. Și e chiar perfect așa, că doar eu am avut alegerea mea de făcut și nu prea m-a interesat de ce spuneau cei din jur. Știam că el e pentru mine și eu pentru el și cu asta basta. Și uite-ma ce fericita sunt acum.

V-am zis, la teorie ne pricepem. Dar la practică ce o să ne facem? Fata mea, băiatul meu? Care acum sunt niste îngeri perfecți, vor plânge din iubire, vor avea despărțiri și împăcări, experiențe de tot felul. Cum le-am spus și fetelor azi dimineața, îmi trec niste gânduri prin cap, mamă-mamă. Nu le zic cu voce tare, că stiu că sunt nedrepte și necinstite pentru viitorul ginere respectiv noră. Și cam negre.

Și mai e o chestiune interesantă care se petrece în capul meu, să îmi spuneți și dacă la dumneavoastră e la fel. Un psiholog sigur ar avea o explicație logică, dar nașa e plecată în vacanță la sky așa că mai aștept:)). Sunt absolut convinsă că Sofia va știi precis ce să aleagă, nu îmi fac griji aproape deloc pentru ea. Ei, dar cu băiatul e alt teritoriu. Și fix așa e și Lucian, doar că pe dos.

Las asta scris aici pentru nora, ginerele >

Promit să fac tot ce pot ca să fiu o soacră faină, dar dacă nu reușesc, cer de pe acum putină înțelegere. Probabil că ce spun acum au spus la un moment dat toate mamele din lume: nu poți să înțelegi până când nu ai și tu copii.

Gata, mi-am lasat rândurile pentru posteritate, voi cum stați? Ce nota v-ați da ca și soacre în viitor?

Dacă ți-am adus un zâmbet pe buze, o emoție în suflet sau o informație valoroasă, te rog să îmi dai de veste. Pagina de FB este aici: Amina Tomescu-BLOG

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: